NATIONALA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu, dezvăluiri despre cum a scăpat de cancer: „Am avut două metastaze! Operația a durat peste 7 ore”

Miercuri, 06 Noiembrie

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a fost prezent miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut.

„Am zece ani de-atunci. Am avut cancer de rect. Cu metastaze pe lobul mic al ficatului. Două metastaze. Am fost operat și mi-a fost tăiat jumătate. Partea bolnavă. Operația a durat șapte ore, șapte ore jumăate. Am făcut operația în Franța, la Nisa. Am făcut chimioterapie trei luni, radioterapie, operația și alte șase luni chimioterapie. După care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt bine. Sunt zece ani de-atunci. N-am mai avut nicio problemă. Merg în fiecare an la control. În primii ani mergeam la trei, șase luni. Acum merg de maximum două ori. Sunt pe picioare! 

Tratamentul a costat mult. În jur de 100 și ceva de mii de euro. Tratament, operație, spitalizare. Erau două zile de tratament de chimioterapie care costau în jur de două, trei mii de euro. Acolo a fost punct ochit, punct lovit. Dumnezeu m-a dirijat și m-a condus să merg acolo și să fiu bine", a spus Sandu.

Acesta a continuat și a oferit detalii: "A fost o operație grea și lungă. Am fost operat și pus în circuit. A fost mai complicat, dar am avut o minte puternică. Am fost psihic și mental bine. Aveam deja un nepot de doi ani, mai urma să-mi vină o nepoțică, Simona, și trebuia să mă bucur de ei. Și mă bucur. 

Eram încă la UEFA, dar nu m-au ajutat. N-am avut nici asigurare, dar acum am. Important este să descoperim la timp și să intrăm pe mâna unor medici buni. Controlul este obligatoriu după 45 de ani, un RMN, un scanner, o coronarografie. E obligatoriu! Tot omul trebuie să înțeleagă, nu trebuie să-i fie frică. E mai bine să descoperim din timp pentru că doar așa ai o șansă”, a declarat Mircea Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDUDezvăluirea rușinoasă făcută de Lucian Viziru despre Tania Budi, fosta lui iubită: 'soția mea poate să vă confirme'

Libertatea

Comentarii (2)

Florin Gugulica  •  06 Noiembrie 2019, 20:37

Stai in banca ta *** ce mai vrei ai luat destul lasane sa traim

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george1111  •  06 Noiembrie 2019, 20:20

A uitat sa spuna ca trebuie sa ai si 100000 euro cat a costat tratamentul lui.Oricum,sanatate maxima.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Liga 2

Metaloglobus - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:15 Handbal F, Liga Campionilor

Team Esbjerg - Perla Lublin

Digi 2, Telekom 2
16:30 Fotbal, Liga 2

Turis Turnu Măgurele - Universitatea Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Handbal M

PSG - Flensburg-Handewitt

Digi 4
19:00 Formula 1, Cursa

Marele Premiu al Braziliei

Digi 2, Telekom 1
20:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 1
20:00 Handbal M

Kadetten - Orlen Wisla Plock

Digi 4
22:30 Baschet, NBA

Sacramento - Boston

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1