NATIONALA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu, dezvăluiri despre cum a scăpat de cancer: „Am avut două metastaze! Operația a durat peste 7 ore”

Miercuri, 06 Noiembrie 2019

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a fost prezent miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut.

„Am zece ani de-atunci. Am avut cancer de rect. Cu metastaze pe lobul mic al ficatului. Două metastaze. Am fost operat și mi-a fost tăiat jumătate. Partea bolnavă. Operația a durat șapte ore, șapte ore jumăate. Am făcut operația în Franța, la Nisa. Am făcut chimioterapie trei luni, radioterapie, operația și alte șase luni chimioterapie. După care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt bine. Sunt zece ani de-atunci. N-am mai avut nicio problemă. Merg în fiecare an la control. În primii ani mergeam la trei, șase luni. Acum merg de maximum două ori. Sunt pe picioare! 

Tratamentul a costat mult. În jur de 100 și ceva de mii de euro. Tratament, operație, spitalizare. Erau două zile de tratament de chimioterapie care costau în jur de două, trei mii de euro. Acolo a fost punct ochit, punct lovit. Dumnezeu m-a dirijat și m-a condus să merg acolo și să fiu bine", a spus Sandu.

Acesta a continuat și a oferit detalii: "A fost o operație grea și lungă. Am fost operat și pus în circuit. A fost mai complicat, dar am avut o minte puternică. Am fost psihic și mental bine. Aveam deja un nepot de doi ani, mai urma să-mi vină o nepoțică, Simona, și trebuia să mă bucur de ei. Și mă bucur. 

Eram încă la UEFA, dar nu m-au ajutat. N-am avut nici asigurare, dar acum am. Important este să descoperim la timp și să intrăm pe mâna unor medici buni. Controlul este obligatoriu după 45 de ani, un RMN, un scanner, o coronarografie. E obligatoriu! Tot omul trebuie să înțeleagă, nu trebuie să-i fie frică. E mai bine să descoperim din timp pentru că doar așa ai o șansă”, a declarat Mircea Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDUAndreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. Incredibil ce au descoperit polițiștii când au ajuns la apartament

Libertatea

Comentarii (2)

Florin Gugulica  •  06 Noiembrie 2019, 20:37

Stai in banca ta *** ce mai vrei ai luat destul lasane sa traim

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george1111  •  06 Noiembrie 2019, 20:20

A uitat sa spuna ca trebuie sa ai si 100000 euro cat a costat tratamentul lui.Oricum,sanatate maxima.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:00 Baschet, FIBA Euro 2021

România - Spania

Digi 3
19:55 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Sevilla

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League

FC Bruges - Man. United

Digi 2, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - Inter

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Getafe - Ajax

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Olympiakos - Arsenal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Rangers - Braga

Digi 3, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Gent

Digi 4, Telekom 3
Program TV complet

Liga 1