FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu îl desființează pe Burleanu: „E omul Serviciilor! Au fost și generali de la SRI la Campionatul European din 2016!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 20:28

Mircea Sandu a fost invitat miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre relația pe care o are cu FRF, instituție pe care a condus-o până când a preluat-o Răzvan Burleanu în 2014.

„Relația cu FRF este zero. Nu m-au invitat niciodată la nimic. Nu știu de ce. Sunt oamenii la putere. Să coordoneze și să decidă. E păcat. Cât a fost Mircea Angelescu președinte de onoare al Federației, mă comportam ca și cu un ou. Am avut de învățat. Când a început să aibă probleme, l-am sprijinit. Și nu doar eu. E păcat că n-avem mulți oameni cu experiență. Să nu zic valoroși că începe lumea... 

Eu am fost dat afară din birou, dat afară de la Mogoșoaia. Plăteam accesul acolo, 150 de lei pe lună și vreo 40 echipamentul. După, mi s-au închis porțile și mi s-a transmis că nu se mai poate, că sunt echipele, loturile... Au venit cu vrăjeli care la mine nu țin. Să fie sănătoși. 

Burleanu e omul serviciilor. Al cui să fie? Sunt mulți și îi mai vedeți pe la televizor când s-au deplasat. Nu pe toți și nu tot timpul. Au fost și generali de la SRI la Campionatul European. Nu mai spun de politicieni. Și se laudă că luptă împotriva politicului. Dar prin poze e plin de politicieni”, a declarat Mircea Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDU

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
115486966066476
Edi Girnita  •  07 Noiembrie 2019, 10:25

Auzi cine vorbea de sprijin politic !!! Pai nu cereai mă tu renta viagera,un etaj la sediul FRF, avion gratuit pt. deplasări, și nenumărate beneficii pt. simplul motiv că ai fost pres. unei federații care NU a câștigat nimic!!! Ba lacomule,să-ți fie rușine că ai tupeul sa mai apari in public,iar lui Ioanitoaia al rog public sa stea acasica și să plimbe nepoții daca ai are,daca nu macar un cățel.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  07 Noiembrie 2019, 08:35

Pe vremea lui nationala juca fotbal.

invinctus
invinctus  •  07 Noiembrie 2019, 08:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează