NATIONALA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu îl desființează pe Burleanu: „E omul Serviciilor! Au fost și generali de la SRI la Campionatul European din 2016!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 20:28

Mircea Sandu a fost invitat miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre relația pe care o are cu FRF, instituție pe care a condus-o până când a preluat-o Răzvan Burleanu în 2014.

„Relația cu FRF este zero. Nu m-au invitat niciodată la nimic. Nu știu de ce. Sunt oamenii la putere. Să coordoneze și să decidă. E păcat. Cât a fost Mircea Angelescu președinte de onoare al Federației, mă comportam ca și cu un ou. Am avut de învățat. Când a început să aibă probleme, l-am sprijinit. Și nu doar eu. E păcat că n-avem mulți oameni cu experiență. Să nu zic valoroși că începe lumea... 

Eu am fost dat afară din birou, dat afară de la Mogoșoaia. Plăteam accesul acolo, 150 de lei pe lună și vreo 40 echipamentul. După, mi s-au închis porțile și mi s-a transmis că nu se mai poate, că sunt echipele, loturile... Au venit cu vrăjeli care la mine nu țin. Să fie sănătoși. 

Burleanu e omul serviciilor. Al cui să fie? Sunt mulți și îi mai vedeți pe la televizor când s-au deplasat. Nu pe toți și nu tot timpul. Au fost și generali de la SRI la Campionatul European. Nu mai spun de politicieni. Și se laudă că luptă împotriva politicului. Dar prin poze e plin de politicieni”, a declarat Mircea Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDU

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (15)
Edi Girnita  •  07 Noiembrie 2019, 10:25

Auzi cine vorbea de sprijin politic !!! Pai nu cereai mă tu renta viagera,un etaj la sediul FRF, avion gratuit pt. deplasări, și nenumărate beneficii pt. simplul motiv că ai fost pres. unei federații care NU a câștigat nimic!!! Ba lacomule,să-ți fie rușine că ai tupeul sa mai apari in public,iar lui Ioanitoaia al rog public sa stea acasica și să plimbe nepoții daca ai are,daca nu macar un cățel.

jgcwgwgvgebtr  •  07 Noiembrie 2019, 08:35

Pe vremea lui nationala juca fotbal.

invinctus  •  07 Noiembrie 2019, 08:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1