FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu nu-i iartă pe șefii FRF: „Eram la împărțirea tortului și luam și eu o felie, dar m-au dat în judecată” + „Am făcut echipă cu Ponta și Oprea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 20:22

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a fost invitatul directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00. 

Fostul șef de de la FRF a vorbit despre relația cu actualii conducători ai fotbalului românesc și despre procesele avute de-a lungul anilor. 

„Ei au greșit foarte mult, dar asta e. Am avut două mandate la UEFA și puteam să devin vicepreședinte. Era un câștig în două direcții. În direcția mea că aveam o poziție foarte importantă, dar și una pentru fotbalul românesc. Eram la împărțirea tortului și o felie luam și eu. Dar așa au considerat... M-au dat în judecată, mi-au făcut plângeri penale la DNA... Ce să le fac? Asta-i viața noastră! 

M-au dat în judecată cu contractul de rentă. Am câștigat la fond, dar la apel era tatăl unei angajate a Federației în complet. S-a recuzat, dar a rămas cealaltă colegă și m-au făcut prag. Am pierdut procesul, dar nu pe legalitate, ci pe moralitate. Că am construit o a doua clădire și că era făcută pentru președintele de onoare. E posibil ca o instanță să spună așa ceva? Să susțină cererea ăstora de la Federație? Am pierdut și-am dat tot ce-am primit de la Federație. Am dat 140.000 de lei și-am plătit și onorariul avocatului lor de 20.000 de lei”, a declarat Mircea Sandu. 

„Eu am început acțiunea pentru EURO 2020 

Pentru EURO 2020 eu am început acțiunea în 2011. Eu și numai eu am făcut o scrisoare pentru Platini și una pentru Infantino. Și-am primit răspunsul lor. Erau foarte pozitivi, foarte încântați. Terminasem stadionul și se jucase și finala Europa League aici.  

Atunci am avut o echipă formidabilă. Acum nu-i ridic lui Gabriel Oprea sau lui Victor Ponta statuie, dar Ponta și Oprea, care era pe securitate, s-au comportat extraordinar în interesul României. Cred că a fost bine că l-au cooptat acum pe Gică Popescu, dar nu știu cât s-a ocupat Federația. Dacă nu eram la UEFA nu primeam multe!”, a adăugat Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  07 Noiembrie 2019, 08:37

In toate dictaturile "justitia" a jucat un rol important.

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  07 Noiembrie 2019, 02:41

La cat rau a facut Asta fotbalului romanesc, ar trebui sa taca din gura,....atatia ani in care a "pastorit"cooperativa.....samd .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close