FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV MM Stoica, vehement cu naționalele României: „Nu ne calificăm la Euro, nu avem echipă! Să nu înnebunim că am bătut Anglia la tineret!” + îl critică pe Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 14:33

Mihai Stoica a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit în termeni duri atât despre prima reprezentativă a României, cât și despre selecționata de tineret.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, iar Spania - România va avea loc pe 18 noiembrie. Ambele partide se vor disputa de la ora 21:45 și vor fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct la ProTV.

Fostul director sportiv de la FCSB a comentat alegerile pe care le-a făcut selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) la echipa națională de-a lungul timpului și și-a exprimat dezacordul cu privire la acestea.

„CONTRA A FĂCUT O MARE GREȘEALĂ CU SPANIA”

„Sunt prieten cu Contra și mi-e foarte greu să-l critic. Nu cred că ajungem la Euro 2020. Putem să ajungem doar să ne uităm la meciuri. Deși sper să ne calificăm, pentru că ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc.

Contra face o singură greșeală de imagine. În loc să renunțe la convocările pe care toată lumea le contestă - Grozav, Maxim - el se încăpățânează. Pentru ce face greșelile astea? Doar pentru că ți-a dat Grozav șase goluri în cupele europene la Petrolul și încă ai încredere în el? Lasă-l, pentru că lumea îl înjură! Cheamă-l pe Coman și bagă-l, chiar e bun.

Nu aveam o echipă națională... În afară de Chiricheș, care e un jucător bun, deși nu mai are repere, și Stanciu, ei fiind singurii care fac diferența.

Contra a făcut o mare greșeală cu Spania. Dacă tot voia să joace sistemul ăla pe care l-a inventat sau pe care a vrut să-l implementeze și să-i surprindă pe spanioli, atunci n-ar fi trebuit să joace decât cu doi atacanți de bătaie. Trebuia să joace cu Andone de la început, nu cu Keșeru”, a afirmat Stoica în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

De asemenea, MM Stoica este de părere că entuziasmul românilor cu privire la performanța realizată de naționala U21 în această vară nu este justificată (n.r. România U21 s-a calificat în semifinalele Euro 2019).

„Să nu înnebunim că am bătut Anglia la tineret! Să-i batem la prima echipă ca să zicem că facem performanță. Rezultatul ăla s-a datorat în pricincipal execuțiilor lui Coman” 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

URMĂREȘTE AICI INTREGAL EMISIUNEA CU MIHAI STOICA

VEZI ȘI:

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară pentru Suedia și Spania! Decizia luată în cazul lui George Pușcaș și Gicu Grozav

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
montgomerry
montgomerry  •  27 Octombrie 2019, 09:52

Personal nu pot sa-l sufar,dar cred ca locul lui e langa *** Romaniei. Se potrivesc,e chimie intre ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  27 Octombrie 2019, 06:41

Mi-as dori o declaratie a aceluiasi individ dupa ce Romania bate Suedia. Cu genunchiul, cu cotul, cu vantul... cum o fi. Trei puncte sunt de aur pentru calificare. Apoi sa ne facem o echipa reala, competitiva. Talente avem. Trebui o minte iscusita si un discurs adecvat marilor performante.

dtdr
dtdr  •  26 Octombrie 2019, 23:48

De sunde stie ? Este oare urmasul mamei Omida ?!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează