FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

VIDEO Florinel Coman, prima reacție după oferta de 8 milioane € anunțată de Becali » Ce spune și despre Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 21:17

Florinel Coman (21 de ani) e nerăbdător înaintea startului EURO 2019. Vârful celor de la FSCSB e cumpătat în ceea ce privește sumele de transfer vehiculate de Gigi Becali în cazul lui. 

  • Campionatul European U21 se desfășoară în Italia și San Marino, în perioada 16-30 iunie 2019;
  • Jurnaliștii Răzvan Luțac și Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan vor transmite pentru cititorii GSP toate informațiile de la EURO și din cantonamentul „tricolorilor”.

„Este prima oară când mergem la un turneu final, avem o echipă foarte bună și mergem să câștigăm. Toate cele trei meciuri sunt la fel de importante. Se joacă pe trei puncte și trebuie să ne mobilizăm. Trebuie să le luăm pe rând! Știm unde joacă adversarii noștri. Dacă mergem așa, să ne gândim la ce echipe joacă fotbaliștii adverși, mai bine stăm acasă!

Suporterii sunt foarte importanți. Trebuie să ne împingă de la spate. Vom juca pentru ei! Este cel mai important moment din cariera mea. Trebuie să mergem să jucăm cu pasiune. Vom da totul!”, a declarat Florinel Coman.

Coman nu se gândește la transfer

Florinel Coman tocmai a primit o mărire de salariu din partea lui Gigi Becali, 15.000 de euro lunar, iar patronul FCSB afirmă că ar fi refuzat o ofertă de 8 milioane de euro pentru el.

„Nu mă gândesc la niciun transfer în acest moment. Nu știu nimic despre vreo ofertă. Vorbim după European, nu trebuie să ne stea gândul în altă parte. Patronul echipei poate spune ce dorește. Nu pot comenta eu cotele jucătorilor. Va fi cu siguranță un salt”, a comentat Coman. 

„Aș fi suferit foarte mult dacă eram în postura lui Răzvan Marin și clubul nu mă lasa la EURO. Îi doresc multă baftă acolo. Sper să se impună”

„Bogdan Andone este un antrenor foarte bun. Ne-a fost secund, îl cunoaștem. De ce să ne surprindă numirea lui?”Florinel Coman

LOTUL CONVOCAT PENTRU  EURO 2019

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), AdrianRus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

CELE 3 MECIURI ALE ROMÂNIEI LA EURO 2019

ROMÂNIA - Croația, 18 iunie, Serravalle (San Marino)
ROMÂNIA - Anglia, 21 iunie, Cesena (Italia)
ROMÂNIA - Franța, 24 iunie, Cesena (Italia)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  07 Iunie 2019, 01:08

Ce minciuni.... pai ciobanul nu a mai avut oferta de 4 ani....nici măcar de 100.000.....cine cumpară manelişti ? Sunt peste tot nene....

gazistu
gazistu  •  06 Iunie 2019, 23:55

Romania U21 : (4-2-3-1) Radu-Manea, Nedelcearu, Pascanu, Stefan - Baluta, Cicaldau - Man, Hagi, Coman - Puscas. Cam asa vad eu prinul 11 de baza, desigur cu 1-2 posibil modificari....dar cam astias cei mai in forma juniori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează