FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO + FOTO Antrenament special pentru "tricolori" » Azi s-a pus accent pe pregătirea fizică

FOTO: Facebook Echipa națională de fotbal a României +4   FOTO
FOTO: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 16:36

Echipa națională a României a efectuat azi un antrenament inedit. Site-ul oficial al FRF a pus la dispoziție un video în care se pot vedea exercițiile pe care le fac jucătorii lui Anghel Iordănescu.

Timp de o oră, tricolorii din lot au efectuat, prin rotație, multiple exerciții sub îndrumarea preparatorului fizic Marian Lupu și a șefului departamentului de pregătire fizică din cadrul FRF, Christos Papadopoulos, anunță site-ul oficial al FRF.

În cantonamentul din Italia, mai exact pe 25 și 29 mai, tricolorii au programate și două jocuri de verificare, cu RD Congo și Ucraina. Primul meci se va disputa la Como, în timp ce al doilea va avea loc la Torino.

VEZI MAI JOS UN VIDEO cu câteva secvențe din antrenamentul de azi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează