FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO+FOTO De Ziua Copilului peste 400 de puști au asistat la antrenamentul naționalei României

Articol de , - Publicat vineri, 01 iunie 2018 11:45

Naționala României s-a întors aseară în țară imediat după ce a câștigat amicalul în fața statului Chile, scor 3-2, disputat în Austria.

"Tricolorii" s-au întors la antrenament în această dimineață. Reprezentativa condusă de Cosmin Contra a avut o ședință de pregătire deschisă la Mogoșoaia, la care au asistat mai bine de 400 de copii.

Puștii s-au adunat la Mogoșoaia pentru a participa la Cupa Tymbark Junior, unde vor concura copii sub 10 și 12 ani de azi și până pe 3 iunie.

Prezent a fost și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a fost cel mai solicitat la autografe.

 
De Ziua Copilului peste 400 de puști au asistat la antrenamentul naționalei României

De Ziua Copilului peste 400 de puști au asistat la antrenamentul naționalei României: https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/video-foto-de-ziua-copilului-peste-400-de-pusti-au-asistat-la-antrenamentul-nationalei-romaniei-540796.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 1 Iunie 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează