FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

VIDEO+FOTO EXCLUSIV Care e situația stadioanelor Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf » Arena Stelei stă cel mai bine

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 17:27

Echipa GSP a mers pe stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf pentru a vedea stadiul în care se află arenele care trebuie să fie gata pentru EURO 2020.

Stadionul Ghencea

La arena din Ghencea lucrările merg cel mai rapid. Stadionul prinde contur și tocmai a început montarea acoperișului. Arena va avea 31.254 de locuri, iar toate vor fi acoperite, lucrările la acest segment urmând a finalizate în scrut timp.

„Suntem cu lucrările în termen și pentru că ne-a ajutat mult vremea. Dacă ne-ar mai fi ținut două săptămâni ar fi fost foarte bine. Au zis că se răcește, va fi mai greu, însă cât timp nu plouă sau ninge va fi în regulă. Noi credem că echipele se vor putea antrena aici la EURO”, a spus unul dintre muncitori.

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Stadionul Giulești 

Lucrările la arena Rapidului se mișcă foarte greu și există posibilitatea ca stadionul să nu fie gata pentru Campionatul European de anul viitor. Mai mult, acum și suporterii giuleștenilor sunt foarte supărați pentru că n-au fost consultați în niciun moment cu privire la caracteristicile noului stadion.

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Stadionul Arcul de Triumf

La Arcul de Triumf lucrările par în termen, iar când a ajuns echipa GSP la fața locului muncitorii lucrau la fundație.

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro.
+17 FOTO

Cele trei stadioane vor găzdui antrenamentele echipelor naționale care vor juca la EURO 2020. Bucureștiul va organiza 4 meciuri: 3 din Grupa C și unul din „optimi”.

Vezi și:

Made in România » Cu cât s-au scumpit BRUSC stadioanele Steaua și Rapid + Verdict oficial: „Giuleștiul nu va fi gata la EURO” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  29 Octombrie 2019, 13:04
Postat de steaua.libera pe 29 Octombrie 2019, 13:00

Normal. Iar pe terenurile de antrenament din complex, ciobanul va paste oile.

Asta nu realizeaza ca FCSB-ul ar putea juca acolo doar ca oaspete sau semnand un contract cu CSA Steaua Bucuresti :)) Pe langa asta, mai foloseste si o poza care arata o coregrafie a peluzei Nord, peluza care nu s-a mai prezentat la meci sub forma organizata din decembrie 2014.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Octombrie 2019, 13:00
Postat de andyandrei2015 pe 29 Octombrie 2019, 00:01

pe ghencea va juca singura si unica steaua ,adica cea din liga 1,care acum se numeste fcsb,asta ca sa nbuneasca haterii si talpan

Normal. Iar pe terenurile de antrenament din complex, ciobanul va paste oile.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Octombrie 2019, 12:49

Steaua uber alles

Vezi toate comentariile (5)
Comentează