FOTBAL  »  NATIONALA  »  CURSURI

VIDEO+FOTO „Killer-ul” României din 1990, la cursurile de portari organizate de FRF și UEFA

Packie Bonner în plan apropiat +5   FOTO
Packie Bonner în plan apropiat

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 16:29

Packie Bonner (58 de ani), cunoscutul portar al Irlandei din 1990, a fost prezent astăzi la Mogoșoaia la cel de-al patrulea modul al cursurilor de portari organizat de FRF și UEFA.

Au fost 17 cursanți și au participat reprezentanți din șapte țări, Polonia, Slovacia, Grecia, Moldova, Ucraina, Ungaria și România.

Cursanții din România sunt Emilian Dolha, Răzvan Stanca, Dumitru Hotoboc.

După acest curs va urma cel de-al cincilea modul, iar în final se va da examenul pentru licența națională de portari. În paralel cu acest curs a fost organizat și un study-grup la care participă Leo Toader, antrenorul cu portarii de la națională, Marian Ioniță, Țețe Moraru și Eugen Anghel.

Packie Bonner a jucat de-a lungul carierei doar pentru Celtic pentru care a strâns 483 de meciuri. A apărat și poarta naționalei Irlandei în 80 de partide.

”Este un curs pentru antrenorii de portari. Facem 8 seminarii în toată Europa. Suntem foarte fericiți să fim aici.

Îmi amintesc de echipa foarte bună din 1990 și de acel meci, în care rezultatul a fost în favoarea noastră. Da, este în continuare cea mai bună performanță pentru naționala Irlandei” Packie Bonner

În 1990, Bonner a apărat penalty-ul lui Daniel Timofte prin care Irlanda a eliminat România din „optimile” Campionatului Mondial din 1990. Atunci, meciul ajunsese la loviturile de departajare, iar Bonner a parat ultimul penalty executat de Timofte.

dUMITRU HOTOBOC ÎN MIJLOCUL EXERCIȚIILOR

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează