FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO+FOTO Naționala U21 s-a relaxat la mall înaintea meciului cu Spania » Românii i-au asaltat pe jucătorii lui Mirel Rădoi pentru poze și autografe

Foto: Raed Krishan +9   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 13:28

Naționala României sub 21 de ani s-a relaxat în această dimineață, la ora 11:30 (12:30 ora României) la mall, mai exact în Nevada Shopping Center, cel mai mare centru comercial din Granada.

  • Vlad Nedelea, reporterul GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”

Jucătorii lui Mirel Rădoi au dat buzna în câteva magazine cu articole sportive, apoi s-au așezat la o cafenea.

Mai mulți români aflați în mall la acea oră au făcut poze cu jucătorii. Un puști român i-a oprit pe jucători, apoi a fugit într-un magazin pentru a cumpăra un tricou, pe care fotbaliștii U21 să-i dea autografele.

Spania U21 și România U21 vor juca în această seară într-o partidă amicală, de la ora 19:45. Meciul se dispută la Granada, unde sunt așteptați în jur de 2.000 de suporteri români în tribune. 

Partida va fi în direct la TVR 1, pe canalul de YouTube al FRF TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

 


Puștiul român care a cerut autografele „tricolorilor” mici // Foto: Vlad Nedelea

Meciul poate fi urmărit AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează