FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO + FOTO O zi în cantonamentul naționalei fără contract » Imagini de la antrenamente, ședințe tehnice și recuperare! Cum se pregătesc fotbaliștii care își caută echipă

FOTO: Vlad Nedelea +49   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 10:00

Naționala jucătorilor fără contract s-a reunit la Snagov și a susținut deja câteva antrenamente sub comanda lui Răzvan Rotaru (antrenor principal), Victor Naicu și Florin Andreescu (ambii secunzi).

AFAN (Asociatia Fotbalistilor Amatori Si Nonamatori), cu sprijinul FIF Pro, organizează această acțiune de 3 ani, atât în pauza de iarnă, cât și în cea de vară.

Fotbaliștii fără contract au șansa de a se pune la punct din punct de vedere fizic, dar și să-și măsoare forțele în turnee cu miză la care pot fi urmăriți de diferiți impresari și manageri.

Condiții de Liga 1

Îndrumați de antrenori licențiați PRO, având condiții de nivelul Ligii 1 și meciuri împotriva unor echipe precum Grecia, Polonia și Bulgaria, sunt câteva dintre facilitățile pe care le au cei care aleg să participe la această acțiune.

Ciprian Mozacu, vicepreședintele AFAN, a oferit detalii pentru GSP.Ro: "E un concept în dezolvatare. Fotbaliștii de la noi încă nu-și dau seama de șansa pe care o au venind aici. Tocmai din acest motiv alegem să fim perseverenți și să continuăm proiectul început.

Noi credem că pentru fotbaliști este o oportunitate mare, mai ales că nu-i costă nimic. Pot fi văzuți la meciuri, se pot antrena în condiții bune. Sperăm ca la acțiunile viitoare să vină din ce în ce mai mulți".

O zi în cantonament

GSP.RO a mers o zi în cantonamentul de la Snagov al naționalei fără contract și a urmărit cum decurg lucrurile.

Programul este similar cu cel pe care îl au fotbaliștii lui Christoph Daum, atunci când se reunesc pentru partidele din preliminarii.

Răzvan Rotaru, Victor Naicu și Florin Andreescu au stabilit câte două ședințe de pregătire, o oră de refacere în butoaie cu gheață sau la piscină. Printre toate acestea inserate și ședințe cu jucătorii, plus mesele și chiar analiză video.

PROGRAMUL STABILIT:

8:00 - Micul dejun
9:00 - Ședință cu jucătorii
FOTO: Vlad Nedelea
10:00 - 11:45 - Antrenament la Corbeanca
FOTO: Vlad Nedelea
12:15 - Refacere la hotel în butoaie cu gheață sau la piscină
FOTO: Vlad Nedelea
13:00 - Prânzul
13:30 - 16:45 - Odihnă
17:15 - Ședință cu jucătorii
18:00-19:15 - Antrenament
19:30 - Refacere la hotel
20:15 - Cina
21:00 - Analiză video + discuții individuale cu fotbaliștii
23:30 - Stingerea

Turneu în Bulgaria

Naționala jucătorilor fără contract din România va participa între 3 și 6 iulie la un turneu internațional amical în Bulgaria, alături de reprezentativele similare ale
țării gazdă, Poloniei și Greciei.

Competiția este organizată de Sindicatul fotbaliștilor din Bulgaria, alături de AFAN și sindicatele din Polonia și Grecia.

Save

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează