FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEU AMICAL

VIDEO+FOTO Reporterii Gazetei au ajuns în cantonamentul naționalei din Italia » Peisaje superbe lângă hotelul unde vor fi cazați "tricolorii"

Foto: Raed Krishan +14   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 18 mai 2016 18:09

Jurnaliștii Gazetei Sporturilor au ajuns în cursul zilei de astăzi la St. Vincent, la poalele Alpilor, unde echipa națională a României va disputa un cantonament înaintea Campionatului European din Franța.

"Tricolorii" vor ajunge și ei în această seară în zona "Golden Park" unde vor fi cazați pe perioada cantonamentului (18-30 mai). Două amicale sunt prevăzute în programul naționalei, cu Congo, pe 25 mai, şi cu Ucraina, pe 29 mai.

69 de camere
sunt în zona "Golden Park", camere duble şi suite, alte 119 fiind în aria "Park Hotel"

În galeria foto puteți vedea cele mai tari imagini de la hotelul unde sunt cazați "tricolorii", dar și peisajele superbe din jurul acestuia.

Citește și: "Tricolorii" au ajuns în Italia cu zâmbetul pe buze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ottonelu
ottonelu  •  19 Mai 2016, 10:48

In poza a paishpea ni se prezinta un ditamai cazinoul! Piturca regreta acum, văzând asta, precum și poza a shasea, in care apar Sophia Loren jucând ruleta si Sean Connery cu ditamai de calupuri cu fise in maini!

benaflek
benaflek  •  18 Mai 2016, 20:27

prea mare lux si respect pentru un fotbalist. de asa ceva trebuie sa se bucure oamenii luminati la minte nu ei.ei ce produc? un circ la care se casca gura

nebraska
nebraska  •  18 Mai 2016, 19:03

Baruri sunt prin preajma? Pentru relaxare dupa efort.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează