FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

VIDEO+FOTO Talentat, dar tupeist! Reacție urâtă a lui Mățan după ce a fost schimbat

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 20:58

Alexandru Mățan, 18 ani, a fost schimbat de selecționerul Adrian Boingiu după 64 de minute în meciul cu Ucraina U19, pierdut de tricolori la Ploiești, scor 1-2.

Fotbalistul de la Viitorul, care a marcat 3 goluri în precedentele două meciuri, a avut o evoluție modestă și i-a lăsat locul lui Claudiu Micovschi, de la Genoa.

Reacția lui Mățan a fost una vulgară: "Ce p***a mea!" au fost primele cuvinte rostite de mijlocaș în momentul în care a văzut că va fi schimbat, acesta gesticulând nervos în drum spre bancă.

Citește și: VIDEO+FOTO Dramatic! Lacrimi și tristețe la Ploiești: România U19 nu mai merge la EURO după ce a pierdut 1-2 cu Ucraina!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
126738688145252
Lucian Dumitru Nicolaescu  •  28 Martie 2018, 12:26

Mai istetule , Matan apartine "regelui" Hagi ! Nicidecum FCSB-ului ! Lipsa celor sapte ani de acasa este evidenta , iar antrenorul si patronul sau sunt la fel de vinovati ! De altfel, toata generatia asta pare "dusa " cu capul ! Trist !

magic4ever
magic4ever  •  28 Martie 2018, 10:49

Dar ce pot invata pustii de la FCSB de la doi fosti puscariasi care sechestreaza oameni si lovesc suporterii propriei echipe? Ce invata Man, Vlad si Coman de la Becali care jigneste proprii jucatori la TV si are antrenori pe post de marionete pentru ca el este antrenorul neoficial al echipei???

vasy86le
vasy86le  •  28 Martie 2018, 09:32

Cu generatia asta, nu vom mai vedea noi fotbal de calitate, nu mai au bun simt, nu mai caracter, tot ce conteaza pt ei sunt smartphonurile,banii,si gagicile cu botox si silicoane.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează