FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Gică Popescu, mesaj jignitor pentru cei care au criticat naționala U21: „Trebuie să fii tâmpit! Nu mai pot, sunt sătul!”

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, nu-i înțelege pe aceia care au criticat finalul partidei România U21 - Danemarca U21 1-1, când cele două formații nu au mai forțat în atac.
Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, nu-i înțelege pe aceia care au criticat finalul partidei România U21 - Danemarca U21 1-1, când cele două formații nu au mai forțat în atac.

Articol de , - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 16:03 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 17:39

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, nu-i înțelege pe aceia care au criticat finalul partidei România U21 - Danemarca U21 1-1, când cele două formații nu au mai forțat în atac.

  • România a remizat marți cu Danemarca la Ploiești, 1-1, Costache egalând spre finalul jocului după ce nordicii deschiseseră scorul dintr-un penalty inventat de arbitru, iar „tricolorii” mici ajung astfel la al doilea European consecutiv. Ne-a fost suficient un punct pentru a prinde un bilet de pe locul 2, grație eșecului suferit de Belgia în Bosnia, 2-3;
  • România merge la EURO U21 pentru a doua oară consecutiv, după ce la ediția din 2019 a reușit să ajungă până în semifinalele competiției.

Trebuie să fii tâmpit să critici finalul meciului. Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi acest profesionalism de care a dat dovadă echipa naţională în ultimele 10 minute. Ce trebuia să facă? Să se ducă în atac, să îi prindă pe contra-atac şi să pierdem?! Au făcut foarte bine, și-au îndeplinit obiectivul", a răbufnit unul dintre liderii Generației de Aur.

Gică Popescu: „Nu mai pot să vorbesc despre Ianis Hagi!”

„Baciul” a fost întrebat și despre contestatarii lui Ianis Hagi, însă nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect: „Nu mai pot să vorbesc despre Ianis Hagi! De hateri sunt sătul!”.

În această săptămână, Gică Popescu a condamnat criticile primite de Ianis Hagi: „Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis, că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?”.

VIDEO Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Planul-bombă al FRF » Vrea să-l atragă pe Ștefan Radu la Olimpiada de la Tokyo + Ce i-ar fi oferit Rădoi

Cu cine mai joacă Zidane? Probleme mari pentru Real Madrid: 3 jucători esențiali sunt OUT pentru meciul de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
938606952836655
Marius Marian  •  23 Noiembrie 2020, 16:58

U 21 sa pupe mana bosniei.. Ei nu sau calificat ca o echipa adevarata printr-o victorie.. Ci doar cu un egal tras de par cu o danemarca in concediu. Noroc cu bosnia care invingand Belgia ne califica ei 50 %.

2375819425786226
Paul Octavian  •  22 Noiembrie 2020, 00:30

Dl Gica Popescu face o remarcă de profesionist. Obiectivul echipei era calificarea la CE și a fost indeplinit. In fotbalul profesionist așa se procesează. Apoi văd că un comentator care afiseaza insemne naziste il jignește pe marele fotbalist fost capitan al Barcelonei castigator al CCE si al supercupei europene cu Galatasarai pentru faptul ca a fost condamnat cu executare in Romania pentru o fapta minora comparativ cu cele savarsite de catre Messi sau Ronaldo si de care sunt răspunzători de fapt frații Becali. Ar fi corect ca acest comentator să ne spună și să arate performanțele deosebite pe care le-a atins in activitatea sa de până in prezent.

cky33
cky33  •  21 Noiembrie 2020, 20:55
Postat de manx pe 21 Noiembrie 2020, 19:26

Astia sunt prietenii lui nea Ovi...

Asa este, mai urmeaza sa ne dea Marica lectii de casnicie, MM lectii de stapanire a emotiilor si Lacatus sa ne invete cum joci fair play. Daca nu erau bagate in seama *** astea, am fi fost mai sus pe plan sportiv. Dar cititorii ii vad niste idoli. Penibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează