FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Ionel Dănciulescu: „Sunt convins că Mirel Rădoi ar refuza să preia naționala României”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:57

Ionel Dănciulescu (42 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a lăudat ascensiunea fostului său coleg de la Steaua, Mirel Rădoi, despre care spune că va prelua o echipă de club, în viitorul apropiat. 

„Își așază pașii foarte bine pentru tot ceea ce urmează să facă în viitor. Și-a dat seama că a greșit în perioada în care a fost antrenorul FCSB-ului și a luat-o treptat. A mers la echipa națională de tineret, dar eu sunt convins că dacă ar fi, (n.r. să renunțe Cosmin Contra la postul de selecționer), cu toate că eu cred că până la urmă Cosmin ar trebui să fie lăsat să își ducă campania la final, sunt convins că Mirel va refuza. 

Așa cum a spus și el, nu cred că este pregătit încă să fie antrenorul echipei naționale mari. El are drumul lui la această națională U21, trebuie să mai crească. Crește foarte frumos din punct de vedere profesional. Până la urmă cred că va ajunge și în această ipostază, dar nu acum. După această campanie U21, eu îl văd pe Mirel la o echipă de club. În România, afară, nu am de unde să știu, dar cred că își dorește și el lucrul acesta”, a spus Ionel Dănciulescu, la GSP LIVE. 

Mirel Rădoi și Ionel Dănciulescu au fost colegi la Steaua în sezonul 2000-2001, iar ulterior rivali până în 2008, când „Danciu” a evoluat la Dinamo. 

Fostul căpitan al Stelei a fost instalat în funcția de selecționer al României U21 în august 2018, când a preluat ștafeta de la Daniel Isăilă. Acesta a reușit să ducă naționala de tineret la turneul final al Campionatului European și să atingă faza semifinalelor. 

VEZI ȘI:

Dacă nu se califică la Euro, Contra e out! FRF nu-i va mai propune prelungirea dacă România ratează turneul final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
106683413108068
Francisc Dascal  •  11 Septembrie 2019, 21:55

Isprava din vara nu se repeta nici laU21,la seniori nici cu QVINTETUL: CONTRA,RADOI,D.PETRESCU,HAGI sen.,M.LUCESCU nu obtii rezultate IMEDIATE,jucatorii experimentati sunt PLAFONATI iar generatia tinara e cruda pentru seniori.Trebuie o lege care sa reinvie fotbalul in orasele cu traditie si sa dispara satele din Liga 1.Momentan seamana cu campionatul satesc si resimte NATIONALA.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  11 Septembrie 2019, 14:33

Pai Mirel e ocupat 1) sa-si ia bacu si 2) sa ii impinga de la spate pe alde U21, care, lipsiti de Ianis, Ionut Radu si Puscas, au aratat exact ca nationala mare. Nu cred ca-i arde lui Mirel de o nationala de seniori in care nu mai crede niciun om sanatos la cap.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează