FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERSARI CM 2018

VIDEO Iceberg plin de trucuri » Danezii au un atacant şmecher: a păcălit arbitrul şi a scos un penalty pentru Ajax

Dolberg, impresionând arbitrii cu talentul său artistic
Dolberg, impresionând arbitrii cu talentul său artistic

Articol de , - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Kasper Dolberg, vârful de 19 ani al lui Ajax, a păcălit arbitrul, plonjând spectaculos pentru un penalty transformat tot de el, la 2-0 cu FC Copenhaga.

Puternic. Rapid. Talentat. Eficace. Acesta este Kasper Dolberg, puștiul de 1,87 m care poate fi marea surpriză a selecționerului Hareide la Cluj, pe 26 martie.

VIDEO: Vezi AICI prestaţia lui Dolberg!

Prima lui titularizare la "națională", la a doua selecție, chiar împotriva "tricolorilor". Duet viking ofensiv, Dolberg - Jørgensen, golgeterii lui Ajax și Feyenoord, 40 de goluri și 22 de assisturi împreună în toate competițiile disputate în acest sezon.

La 19 ani, Iceberg e o amenințare. Știe deja toate trucurile. Și păcălește cu ușurință arbitrii. Joi seară, la returul "optimilor" Europa League, blondul vârf a pătruns vijelios în careu, cu Okore pe urmele sale. Stoperul l-a atacat prin alunecare, dar nu l-a atins.

Simțind momentul, Dolberg a plonjat spectaculos. "Centralul" slovac Kružliak, care nu se afla într-o poziție ideală, a dictat penalty.

Transformat inteligent, cu fentă, de același atacant danez. A fost 2-0 pentru Ajax cu FC Copenhaga. După 1-2 în tur, "lăncierii" s-au calificat.

18goluri și 7 pase decisive are Dolberg la Ajax în toate competițiile

Trei zile la München

Danezii se vor reuni luni, 20 martie, și se vor antrena în primele două zile acasă, în orășelul Horsens. Apoi, între 22 și 24, vor fi la München, "pentru terenuri mai bune și o securitate mai mare", explică un jurnalist din Copenhaga.

Au două ședințe de pregătire la centrul sportiv al lui Bayern și una la TSV 1860 München. Sosesc sâmbătă dimineață la Cluj.

"11" vikingi pentru Cluj
Schmeichel - Ankersen, Kjær, Christensen, Durmisi - Schöne, Kvist, Delaney, Eriksen - Dolberg, N. Jørgensen

Hareide a anunțat ultimii doi jucători

După ce, luni, selecționerul roș-albilor l-a lipit pe Dolberg de primii 20 de jucători, Åge Hareide a anunțat ieri ultimii 2 vikingi pentru deplasarea de la Cluj: mijlocașii Vibe (Brentford) și Sisto (Celta).

Lotul Danemarcei
Portari - Schmeichel, Lössl, Rønnow
Fundași - Ankersen, Dalsgaard, Kjær, Bjelland, Durmisi, Larsen, Vestergaard, M. Jørgensen, Christensen
Mijlocași - Kvist, Schöne, Eriksen, Wass, Delaney, Vibe, Sisto
Atacanți - Dolberg, Braithwaite, Cornelius, N. Jørgensen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează