FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO // INTERVIU EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din culisele naționalei » Cine e jucătorul care a sunat-o și i-a spus: „Ana, m-a trimis în tribună!”

Articol de , , - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 17:20

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Impresarul a vorbit, printre altele, despre presupusa influență pe care o avea asupra lui Cosmin Contra (43 de ani), fostul selecționer al echipei naționale, care îi este naș.

„Relațiile de familie n-au legătură cu relațiile de muncă. Și n-am avut niciodată. Și eu am foarte mulți fini, în mai multe domenii. 

N-o să găsești vreunul, indiferent de domeniul în care lucrează, să spună «m-a ajutat nașa să ajung pe un post». Nașa niciodată nu a făcut așa ceva! Și nici nu fac. Dacă eu cred că ești foarte bun pe meseria ta, pot să-i spun patronului «Am un fin fabulos pe meserie, dă-i o șansă!»”.

„Contra e nașul meu. Nu cred că a fost influențat, fiindcă fina are atât de mulți jucători care nu au fost luați la echipa națională. Chiar mă gândeam zilele trecute că cei mai puțini fotbaliști convocați i-am avut în mandatul lui Contra.

Voi, GSP, ați scris că l-a luat pe Niță fiindcă eu sunt agentul lui. Florin nici nu a apărat în meciurile astea, a stat pe bancă, deși eu zic că ar merita să fie portarul titular al naționalei!

Nu am nimic cu Tătărușanu, dar nici el nu apără la club. Niță e fabulos și se pregătește ca nimeni altul. Și tocmai d-asta nu s-a știut care-i numărul unu, Niță sau Tătărușanu. Și atunci, de ce nu vă întrebați de ce l-a convocat pe Tătărușanu?

Anamaria Prodan

„Ionuț Radu trebuia convocat în locul lui Tătărușanu”

Anamaria susține că fostul selecționer Contra a greșit în momentul în care nu l-a convocat pe Ionuț Radu (22 de ani), „Guriță” preferându-l pe Ciprian Tătărușanu (33 de ani), care nu apară la Lyon. De asemenea, soția lui Reghecampf îl compară pe goalkeeper-ul formației din Ligue 1 cu Florin Niță (32 de ani), pe care-l are sub contract.

De ce nu susțineți că Ionuț Radu trebuia convocat în locul lui Ciprian? Niță a apărat până acum la Sparta Praga. Până acum două luni și jumătate, de când a devenit rezervă. Cei din club nu vor să-l vândă pe Niță nici pe trei milioane de euro!

Câte luni sunt de când nu joacă Tătăturușanu? O jumătate de an, da? Haideți să-l comparăm pe Niță cu Tătărușanu, după perioada în care a stat fiecare pe tușă, ca să fim drepți”, a adăugat celebrul agent.

„Ana, m-a trimis în tribună!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că Iulian Cristea (25 de ani), fundașul celor de la FCSB, a sunat-o în momentul în care Contra l-a trimis în tribune înaintea meciului cu Spania (0-5).

Să știți că la acțiunea asta a naționalei m-a sunat un jucător: «Ana, m-a trimis în tribună!». E vorba despre Iulian Cristea, de la Steaua. I-am spus «Asta e, trebuie să-ți vezi de treabă și să aștepți meciurile viitoare»”, a declarat Anamaria.

„Toți agenții au posibilitatea să-l întrebe pe antrenor de ce nu joacă fotbaliștii lor, nu mi se pare imoral să se întâmple asta. Dar eu nu am făcut niciodată așa ceva cu Contra, tocmai ca să nu se interpreteze din cauza relației naș-fin. Vă dau cuvântul că în doi ani cât a fost selecționer am vorbit cu Contra doar de trei ori!”
Anamaria Prodan

VEZI ȘI:

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, atac frontal la Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate!” + „Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  23 Noiembrie 2019, 10:43

Au dat-o afară ăia de la ProTv pe *** asta și o iau de de bună Gospodarii fără pereche ai GSP-ului. Apropo, naționala nu e "Gospodarul fără pereche" al manelistei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  23 Noiembrie 2019, 10:37
Postat de zizu pe 22 Noiembrie 2019, 22:00

Păi,dacă i plătește! Prodanca și mm ,practică de mult asta!

Dacă au schimbat sponsorul....

vendredi13
vendredi13  •  23 Noiembrie 2019, 06:49

Niță numărul unu? Femeia sper că este amuzantă și nu vorbește serios. Asta ca să-i respectăm vârsta respectabilă. Era mai frumos cu embargoul față de ea. Puteam și noi vorbi că băieții despre fotbal, nu combinații de femei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează