FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO Acuzat că e „sifonul” lui Burleanu, Ionuț Badea povestește două momente în care l-a certat pe președintele FRF: „I-am reproșat aceste lucruri”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 21:57

Ionuț Badea a fost acuzat de doctorul naționalei Pompiliu Popescu pe vremea când era secundul selecționerului Christoph Daum că e „sifonul” lui Răzvan Burleanu, însă antrenorul povestește că au existat momente în care chiar s-a certat cu președintele FRF.


„Eu am intrat într-un război pe care Dochi (n.r. Pompiliu Popescu) l-a avut cu Federația. I-am trimis mesaj și nu credeam că o să se întâmple vreodată asta. Mi-a părut rău.

Relația mea cu Răzvan Burleanu n-a fost una de apropiere mare. Îmi aduc aminte că la un moment dat m-am luat de Răzvan. I-am reproșat ceva. I-am spus că sunt de atâta timp la națională și n-am avut timp să vorbim.

Al doilea lucru pe care i l-am spus a fost o chestie legată de anumiți oameni pe care-i avea în subordine, foarte buni, pe care exista riscul să-i piardă pentru că aveau salariul foarte mic. I-am spus „Vezi că riști să se creeze un curent negativ, fiindcă îți pleacă oameni buni”. Mi-a spus de niște datorii din urmă și că ăla e bugetul”, a spus Badea la GSP LIVE.

Citește și:

Dumitrescu exultă după meciul cu Norvegia: „Avem un nou număr 10 la națională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  09 Iunie 2019, 09:24

Badeo dar ce "rau" te-ai luat de el ai spus la sfarsit "Sa traiti?" Esti bun oricum la Taraie Branza,nu stiu cum de nu te-a luat.

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  09 Iunie 2019, 09:08

Asta-i ca raspunsul lui Basescu, nu l-am lovit pe copil cu pumnul in plex. Bre, te-a acuzat ca erai sifon, nu te-a intrebat daca te-ai certat sau nu cu el. Erai sifon, sau nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează