FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ DE LA ORA 19:00, ÎN DIRECT LA TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

VIDEO Ladislau Boloni, răspuns şocant într-un interviu despre meciul România - Ungaria: "Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 17:42

Fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni, critică dur noul imn al echipei naţionale de fotbal a României, care se va auzi pentru prima dată pe un stadion chiar în meciul de sîmbătă cu Ungaria. 

"Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. L-aş trimite în Anglia ca să asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred că şi în Africa ar putea găsi imnuri mai inspirate decît cel al naţionalei României.

Nu mă interesează cine l-a compus. Aş fi avut aceeaşi părere şi dacă imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate că vina e a mea, că sînt plecat de mulţi ani din România şi, oricum, ascult Leonard Cohen.

Eu cred că cei de la Iris au vrut să se afirme cu orice preţ. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tîmpiţi sînt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania, şi în Zambia. Dar de ce trebuie să domine ura şi prostia în secolul 21?", a spus Boloni pentru Adevărul.

Cînd a fost întrebat dacă eventualele incidente din tribunele Arenei Naţionale de la meciul de sîmbătă pot fi puse şi pe seama noului imn, care are un vers în care se spune "Pe ei, pe mama lor", Boloni a răspuns ironic: "Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară!".

Partida dintre România şi Ungaria va începe sîmbătă de la ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (201)
szisszo
szisszo  •  11 Octombrie 2014, 14:15

Hai ma ca a-ti venit din estul Albaniei in sec 10-11 ca vlahi ,n-aveti nici o treaba cu dacii si romanii.Alte popoare au stat 300 de ani subjugate si si-au pastrat identitatea etnica,iar voi in 150 de ani repede v-ati latinizat,si a-ti iesit cu teoria continuitatii daco-romane.Mor de ras ,hai ma fiti seriosi,puneti mana pe o carte veritabila de istorie si cititi istoria romanilor,sa vedem cate pagini sunt scrise despre romani cu stima

adriann_
adriann_  •  09 Octombrie 2014, 21:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta mi se pare cea mai nostima parte a propagandei iredentiste maghiare: se vad nevoiti sa-si atace singura sursa serioasa de informatii referitoare la epoca de inceput a statului lor (Gesta Hungarorum) doar pentru ca bietul notar al regelui Bela al III-lea a scris cinstit pe cine au gasit prin Transilvania. Ma intreb cat de anormal poate fi un om ca sa creada sincer ca un pamant ca Transilvania putea ramane vreo clipa pustiu? =)) Mai ales ca era si protejat de munti pe directia din care veneau toti migratorii. Pe bune, iredentistii astia ar fi tristi daca n-ar fi asa de comici...

adriann_
adriann_  •  09 Octombrie 2014, 20:48
Postat de xnread pe 09 Octombrie 2014, 20:18

Ce sunt monedele si la ce folosesc ele ? ;-)... Ia faceti o trimitere la vreun document care atesta clar ca erau daci/ vlahi/ romani. ;-) :-D

Mai nea Arpi, pune mana pe carte, ca nu musca =)) Migratorii de orice fel nu acceptau ca mijloc de plata decat obiecte cu vloare intrinseca, pe ei ii interesa ca moneda sa aia x grame de aur,atat. Popoarele din fostul imperiu roman foloseau moneda fara valoare intrinseca. Cei din mormintele in care se gaseste moneda bizantina de bronz din sec VI-IX nu pot fi decat proto-romani, pentru ca ei erau singurii din zona care foloseau asa ceva. Astea sunt chestii arhicunoscute, la fel e in Britannia unde saxonii invadatori nu puneau mana decat pe moneda de aur si argint etc etc.

Vezi toate comentariile (201)
Comentează