FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIOLENŢE

VIDEO Mesaj pentru oficialii FRF: "Stop cenzurii şi abuzurilor pe stadioane!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 23:47

Suporterii români trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte violenţa pe stadioane şi au emis un comunicat pe site-ul unitisubtricolor.ro, unde cer Federaţiei Române de Fotbal stoparea abuzurilor asupra acestora.
"Noi, suporterii echipei naţionale, organizaţi în cadrul proiectului “Uniţi sub tricolor” dorim să atragem atenţia asupra abuzurilor grave ce au marcat primele două meciuri oficiale ale României, pe teren propriu. Intervenţiile violente ale agenţilor de pază dar şi încercarea Federaţiei Române de Fotbal de a impune o cenzură totală în tribunele Arenei Naţionale sînt de natură să demonstreze că lecţiile trecutului nu au fost învăţate, iar atitudinea dispreţuitoare faţă de suporteri se află, în continuare, la ordinea zilei, exact ca în perioada lui Mircea Sandu.

Atîta vreme cît legea bunului plac şi deciziile discreţionare ale organizatorilor vor fi puse mai presus de Constiţutia şi Legile României, la meciurile echipei naţionale nu vom avea nici linişte, nici pace. Stop Abuzurilor!", se arată în respectivul comunicat.

"Uniţi sub tricolor” este un proiect al ultraşilor români care îşi propun să susţină în mod independent echipa naţională a României.

Acest proiect este susţinut şi de Victoraş Astafei, fotbalistul Petrolului, care, la o partidă împotriva Viitorului, 3-1, şi-a manifestat sprijinul printr-un mesaj scris pe sub tricoul de joc şi pe care l-a arătat în momentul cînd a înscris unul dintre golurile partidei. Pe respectivul tricou se putea vedea cu uşurinţă mesajul "Uniţi sub tricolor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
hotangels
hotangels  •  20 Noiembrie 2014, 11:11

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

bivumu
bivumu  •  20 Noiembrie 2014, 06:31

CAUZALITÁTE s. f. Raport obiectiv, necesar între cauză și efect. ◊ Principiul (sau legea) cauzalității = principiu potrivit căruia orice fenomen are o cauză. Cauzalitate inelară = feedback. [Pr.: ca-u-] – Din fr. causalité. De exemplu : garoi- definitie rasista data persoanelor de etnie rroma, in special celor cu un comportament mai josnic, gretos. Asta, este cauza. Efectul, este intolerenta de nivel zero a UEFA fata de rasism .

areal51
areal51  •  20 Noiembrie 2014, 00:21

adaugari: Nu se poate sa nu fii lasat sa intri cu steagul imprimat cu numele orasului tau pe stadion! Asta pentru ca asa vrea un anumit organ si asta doar cu tine! Ne intoarcem iar pe vremea lui Sandu cand la meciul cu Franta oamenii aruncau steagurilele tomberon? De ce au intervenit in forta si a iesit scandalul cu n-irlandezii pentru acel banner "Brigada Garoilor Slugoi" ?? Pentru ca erau aceeasi oameni la paza ca si anteriorii doar cu numele schimbat? Sper sa terminam cu aceste contre prin respectarea promisiunii sefului FRF: un suporter (agreat de toate galeriile/suporterii) in C. Ex.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează