FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO // Mirel Rădoi, mesaj dur pentru jucători în prima zi ca selecționer: „Cine nu face asta, nu vine deloc!” + motivul pentru care acceptat oferta: „Mi se rupea sufletul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 19:47

Mirel Rădoi (38 de ani) a fost prezentat ca noul selecționer al naționalei de seniori, în cadrul unei conferințe organizate de FRF. 

Rădoi, fost selecționer la naționala de tineret, a explicat care a fost principalul motiv pentru care a accepta să preia prima reprezentativă. 

„Nu am putut să aud lucrurile care s-au spus despre jucătorii pe care eu i-am antrenat în vară. Au fost fie acuzați că nu fac faţă la naționala mare și că sunt de vină pentru necalificarea la EURO. Pe mulți dintre ei i-am antrenat și mi se rupea sufletul când vedeam ce se scrie despre ei”, a declarat noul selecționer. 

Mirel Rădoi: „Cine nu vine cu plăcere, nu mai vine deloc!” 

Mirel Rădoi a vorbit și despre informațiile legate de problemele din vestiar, dintre cei tineri și cei cu experiență (Detalii AICI), și a avut un mesaj pentru jucători. 

Cine vine de plăcere va veni în continuare. Cine nu, stă acasă! Nu îmi doresc neapărat un lider și nici nu avem timp să-l căutăm. Trebuie să primeze forța grupului. Jucătorii trebuie să devină o familie.

Trebuie să găsim un mix între cei de la tineret și cei cu experiență. E clar că, acum, celor de la tineret le e foarte dificil să facă pasul cu toți la prima reprezentativă. Și să aibă și rezultate.  

Nici nu avem timp să căutăm un lider. Nu îmi doresc neapărat un lider. Trebuie să primeze forța grupului. Asta a lipsit la anumite meciuri. Dacă sunt adevărat zvonurile despre disputele dintre jucători, trebuie să-i facem să înțeleagă că avem un interes comun. Jucătorii trebuie să devină o familie. Cine vine cu plăcere și cu pasiune va veni în continuare. Cine nu stă acasă.  

Nu pot să dau toate detaliile despre cum vom aborda această problemă. Dacă există o vom rezolva. Dacă cei tineri nu respectă, vom rezolva această problemă. Cei tineri trebuie să-i respecte pe cei bătrâni.  Dacă nu vor înțelege, atunci vom aborda altfel lucrurile. 

Dar nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere. Pe mulți i-am antrenat, cu unii am jucat, nu cred că vor fi probleme. Avem nevoie de jucători cu personalitate. Dar personalitate trebuie s-o arăți în timpul meciului. Dacă un jucător tânăr nu salută e vorba de educație!”, a declarat Rădoi. 

Vezi și: 

VIDEO // Mirel Rădoi, răspuns după declarațiile date de Anamaria Prodan: „Lucrurile sunt simple! Nu ăsta e obiectivul nostru” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Noiembrie 2019, 10:56

bun venit Radoi sunt convins ca vei trece Oltul in Islanda si te vei intoarce pe Dunare in Ungaria cu toate panzele sus .Vant bun la Pupa

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  28 Noiembrie 2019, 10:46

Doi olteni trecura Oltul Inainte si-napoi. Dupa ei, trecu Radoi. Cati olteni trecura Oltul inainte si-napoi?

danirovl
danirovl  •  28 Noiembrie 2019, 09:05

Discurs corect.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează