FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

VIDEO Momente emoționante cu Lupescu în prim plan » Ce s-a întâmplat când a vorbit despre Didi Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 14:13

Ionuț Lupescu a vorbit la lansarea candidaturii pentru șefia FRF despre Didi Prodan, fost mare fotbalist român decedat la doar 44 de ani, la 16 noiembrie 2016.

VIDEO AICI!

Colegi în Generația de Aur a fotbalului românesc, Ionuț Lupescu nu l-a uitat pe Didi și a avut lacrimi în ochi atunci când a vorbit despre cel care a fost de 54 de ori internațional de seniori.

"Înainte de a merge la Cardiff, ne-am văzut cu toţii la înmormântarea lui Didi. El a fost un mare sufletist. Poate chiar a pus prea multă pasiune în tot ceea ce a făcut şi poate d-aia nu mai este printre noi.

Sunt sigur că azi ar fi fost alături de noi aici şi ar fi fost unul dintre pionii care ar fi pus cel mai mult suflet la dezvoltarea fotbalului românesc", a spus Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează