FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2008

VIDEO Mutu e încă bântuit de penalty-ul ratat cu Italia la EURO 2008: "Dacă aș da timpul înapoi aș bate tot acolo"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 18:46

Adrian Mutu, noul manager sportiv al FRF, a catalogat penalty-ul ratat cu Italia la EURO 2008 drept una dintre cele mai dureroase amintiri de la echipa națională.  

"A fost un moment care m-a durut câteva zile. Era o tensiune mare de tot, am vrut să bat pe centru, dar mingea s-a dus la semi-înălţime şi Buffon a putut s-o apere.

Dacă aş putea să dau timpul înapoi, aş bate tot pe centru, numai că aş da puţin mai sus, aşa cum mi-am dorit şi atunci. Aş bate de 100 de ori până aş da gol", a declarat Mutu, în cadrul emisiunii "Raport de joc" de la FRF TV.

EURO 2008 a reprezentat penultimul turneu final la care România a participat. "Tricolorii" au terminat grupa infernală cu Franța, Italia și Olanda pe ultimul loc.

"Briliantul" a ratat un penalty în meciul cu Italia la scorul de 1-1.

Vezi și: Mutu a vorbit despre cele mai arzătoare subiecte de la națională » Ce spune despre naturalizări, despre criza atacanților și despre viitorul său în antrenorat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
torque07
torque07  •  24 Octombrie 2017, 21:52

Daca dadea gol mergeam mai departe cu Olanda si mergeau acasa italia si Franta...da nu a fost si meritul lui Piturca nu nu...Piturca e varza si nu face spectacol.

896192067117678
Nello Milano  •  24 Octombrie 2017, 20:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează