FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

VIDEO Nimeni n-ar fi ghicit fotbalistul favorit al lui Alexandru Mitriță » Starul Craiovei, interviu în care vorbește despre Hagi, Balaci și marile lui ambiții

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 21:10

Alexandru Mitriță a fost convocat de Cosmin Contra pentru "dubla" cu Lituania și Muntegrenu din Liga Națiunilor. Golgeterul Ligii 1 a fost invitat la FRF TV și a răspuns întrebărilor venite de la fani.

- Care este meciul pe care l-ai trăit cu cele mai mari emoții?
Cele mai mari emoții le-am avut în finala Cupei câștigată anul trecut cu Craiova. A fost primul trofeu din cariera mea. Asta a fost și cea mai mare realizare a mea.

- Cine sunt cele 3 persoane care ți-au influențat cariera?
Domnul Gică Hagi m-a ajutat foarte mult. După dânsul este și domnul Mangia, care mă sprijină zi de zi. Mai este și domnul Rotaru, care m-a adus înapoi în țară și mi-a oferit șansa să-mi relansez cariera.

- Care a fost cel mai greu moment din carieră?
Cea mai grea perioadă din carieră a fost în Italia. Am trecut peste ea odată cu venirea la Craiova.

- Ce ai simțit când ai îmbrăcat tricoul echipei naționale?
A fost o mândrie imensă. Visam să îmbrac tricoul naționalei, la asta am sperat întotdeuna. Primul gol marcat acolo îl voi dedica domnului Ilie Balaci.

- Cine este fotbalistul tău favorit?
Messi este un idol pentru toți. În al doilea rând Giovinco, un jucător cu care mă  asemăn foarte mult. El joacă acum în Statele Unite ale Americii, în MLS.

-Cum îți petreci timpul liber?
Îmi place foarte mult să ies prin parc cu prietenii, cu sora, cu iubita mea. Îmi place și să ascult muzică. Genul meu favorit e hip-hopul.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  13 Noiembrie 2018, 10:13

Mare fotbalist si Mitrita asta...n-a facut fata in serie B si cand joaca in cupele europene sau la echipa nationala este inexistent pe teren...ce campionat super slab putem sa avem...unii mai viseaza si la sute de milioane de euro...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează