FOTBAL  »  NATIONALA  »  CEHIA U17 - ROMÂNIA U17 2-1

VIDEO Pierduţi în munţi » România a debutat cu stîngul în preliminariile pentru Euro 2015: 1-2 cu Cehia

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 16:12

Elevii lui Florin Răducioiu au sperat după golul egalizator înscris de Mihalcea, assist Ianis Hagi, însă o gafă a portarului Dur-Bozoancă a îngropat "tricolorii" mici.

Primul meci oficial al generaţiei lui Ianis Hagi n-a început strălucit. După doar 11 minute, portarul Dur-Bozoancă a fost surprins de cehul Plachy, fundaş stînga în echipa adversă, cu un şut de la 35 de metri. Apoi a intrat în scenă Hagi junior!

L-a servit pe Vlad Mihalcea, mijlocaş la FC Braşov, care a egalat din interiorul careului. Părea că "tricolorii" îşi vor reveni după startul slab, mai ales că, în primele patru minute ale reprizei secunde - la acest nivel, reprizele durează 40 de minute - am ratat cîteva ocazii.

Însă acelaşi goalkeeper a greşit şi la golul doi. Sadilek a trimis o centrare din lovitură liberă (49), iar Dur-Bozoancă a scăpat balonul în poartă. Puştii lui Răducioiu au încercat în zadar să revină de la 1-2.

Astfel, victoria cu Danemarca devine indispensabilă pentru ca ai noştri să nu mai depindă de meciul direct dintre Cehia şi nordici.

Accidentare urîtă
În minutul 76, Casap s-a ciocnit dur cu un adversar, rămînînd nemişcat la pămînt. A fost imediat înlocuit, deşi intrase pe teren cu 15 minute înainte, fiind transportat de urgenţă la spital.

Cehia U17 - România U17 2-1
Au marcat: Plachy (11), Sadilek (49) / V. Mihalcea (27)

România U17: Dur-Bozoancă - Motreanu, Ghiţă, Killyen, Fridrich - Oaidă (62 Casap, 76 Velcotă), I. Tănase - V. Mihalcea, I. Hagi, A. Ciobanu (65 Cârnaţ) - Fl. Coman

Cum se pot califica românii la Euro
- termină pe unul din primele două locuri în preliminarii sau pe primele cinci cele mai bune locuri trei
- ajung în turul de elită, de unde 15 echipe avansează către turneul final, organizat la anul de Bulgaria
- e pentru prima oară cînd vor fi 16 echipe la CE, nu 8

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cosminreluroata
cosminreluroata  •  26 Septembrie 2014, 18:18

Poate ca pe la alte centre sau echipe de juniori se practica spaga si sunt promovati copii care nu merita. NU este cazul la academia Hagi. Poti sa ai toti banii din lume, daca copilul tau nu are valoare nu prinde echipa.Echipele academiei sunt campioane sau ajung in finala tuturor competitiilor unde participa.Este foarte greu pentru Ianis deoarece poarta un nume care il pune in lumina tot timpul si toti stau cu ochii pe el dar faptul ca iubeste fotbalul si nu joaca din obligatie il va ajuta.Aveti rabdare cu acest copil si nu-i luati bucuria de a juca fotbal!

bianchi
bianchi  •  26 Septembrie 2014, 13:17

In minutul 65 a intrat CARNAT:)))). . '

costy
costy  •  26 Septembrie 2014, 13:09

SA TI FIE RUSINE..MAI GICUTA HAGI..CU SCOALA PWLY...CU academia...pardon..nu sunt atent de loc..!!1

Vezi toate comentariile (12)
Comentează