FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE, GSP.RO ȘI TVR 1

VIDEO Primul "tricolor" a sosit în cantonamentul de la Mogoșoaia » Ce antrenament special a efectuat

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 17:58

"Tricolorii" convocați pentru meciul cu Danemarca de la sfârșitul lunii au început deja să-și facă apariția în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia. 

Răzvan Marin, mijlocașul lui Standard Liege, a profitat de sfârșitul sezonului regulat din Belgia și a venit mai devreme în România, participând deja la o ședință de pregătire în țară.

Alături de secundul Rudi Verkempinck, Răzvan Marin și-a testat rezistența și execuțiile sub presiunea timpului, anunță site-ul frf.ro

"Sunt pregătit de meciul cu Danemarca! Fiți alături de noi, împreună vom învinge! Hai România!", a fost mesajul mijlocașului de 20 ani, transmis prin intermediul site-ului oficial al Federației. 

Reunirea "tricolorilor" va avea loc luni, la Mogoșoaia.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  16 Martie 2017, 04:59

Dragi compatrioti, hai sa-l lasam pe Mos Craciun si pe iepurasul de Paste deoparte si sa ne axam pe certitudini si mai mult sa nu ne suparam unii pe altii... Nici o echipa de romani in orice permutari de x luate cate y ( a se citi in orice alcatuire), nici daca ni se alatura Mesia (nu Messi), nu poate face fata la un campionat mondial de fotbal AZI. Acestea fiind spuse, as dori sa ne uitam in propria gradina... Cu NICI UN BAN poti "cumpara" o echipa de liga intai in Romania. Unde in lume ati pomenit asa ceva? Fac referire la negustorul de "bauturi racoritoare" care a "dobandit" Rapid, pentru a-l ingropa definitiv... Oricine vine si pune pe masa cuiva cinci milioane de dolari, poate cumpara o echipa functionala din prima liga cu jucatori cu tot... Cinci milioane e leafa unei vedete din fotbalul catre care aspiram... NU vreau sa fiu rautacios, dar nu avem ce cauta la mondiale si nici n-o sa ajungem prea curand. Dau dreptate celor de la federatie, meciul cu Danemarca n-are nici o importanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează