FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Răzvan Burleanu a refuzat să răspundă întrebărilor GSP » 4 aspecte rămase în ceață după numirea lui Rădoi

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 18:53

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă în care a anunțat oficial că a fost mandatat de CEx să negocieze cu Mirel Rădoi preluarea echipei naționale a României. 

„FRF a întrerupt comunicarea cu Gazeta”

La finalul conferinței de astăzi, reporterul GSP a încercat să-i adreseze o întrebare lui Burleanu, dar a fost oprit de Cătălin Popescu, șeful biroului de presă al FRF: „Federația a întrerupt comunicarea cu Gazeta Sporturilor. Mulțumim frumos!”.

Totuși, Gazeta revine pe site cu întrebările și i le adresează public lui Burleanu.

Întrebările pentru Burleanu

1. După eșecul din ultimele două campanii de calificare, FRF a ratat bonusuri de la UEFA de peste 16 milioane de euro. Care este felul în care conducerea federației își asumă concret mandatele dezastruoase ale ultimilor doi selecționeri, Daum și Contra? 

2. Care au fost criteriile punctuale după care FRF i-a eliminat din calculele pentru postul de selecționer pe Dan Petrescu și pe Hagi, oprindu-se la varianta unică Mirel Rădoi? 

3. Având în vedere numeroasele semnale despre apele tulburi din vestiarul naționalei și tensiunile dintre jucători ori jucători și staff, apreciați că FRF ar fi trebuit să intervină mai devreme asupra mandatului lui Contra pentru a aborda finalul preliminariilor clasice cu un alt selecționar pentru a încerca să salveze partidele decisive cu Suedia și Spania? 

4. Care considerați că este culpa administrației federale în ratarea ultimelor preliminarii? 

Vezi și:

VIDEO Răzvan Burleanu a anunțat oficial: „Merg la negocierile finale cu Mirel Rădoi. A fost varianta noastră numărul 1”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Noiembrie 2019, 08:02

Ce cautati voi la conferinta FRF, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lagardere_72
lagardere_72  •  27 Noiembrie 2019, 05:56
Postat de Gabriel Topai pe 27 Noiembrie 2019, 01:56

Mai intelectualule ce te pretinzi a fi, nu e nevoie sa faci *** sa dovedesti o minciuna a FRF. Cine minte acum? FRF sau Dan Petrescu? Lasa-ne cu punctele tale. 1, 2, 3, a mai venit un helefant, 4, 5, 6, hai valea ca sari calul cu helefantul tau

Dacă Dan Petrescu spune că era liber de contract când a fost numit Contra atunci Dan Petrescu minte (el nu a negat că FRF nu l-a căutat). Caută și tu și vei găsi că pe 22 Septembrie 2017 când a fost numit Contra Dan Petrescu era antrenor la CFR Cluj. Este foarte ușor de verificat asta. Că în rest cei mai mulți de la FRF mint de îngheață apele asta e altceva. Nu am de ce să apăr o federație bolanda, dar nici nu pot fi nici precum Ioanitoaia care critică numai ce nu îi convine lui.

110286907003113
Marcello Kazan  •  27 Noiembrie 2019, 04:37

In sfirsit, FRF va trateaza pe toti cei de la gsp ASA CUM MERITATI... alde 'radio shantz'... Ce ma poate bucura faptul ca IN SFIRSIT, v-a dat cu usa-n cap... ha, ha, ha........ ha, ha,....... ha...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează