NATIONALA  ·  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu îl învită în „ring” pe Gigi Becali: „Îl așteptăm aici, poate îl îndrumăm pe o cale mai bună”

Luni, 02 Septembrie

Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit astăzi despre conflictul pe care Gigi Becali îl are cu forul pe care îl conduce.

Burleanu i-a lansat și o invitație latifundiarului din fruntea FCSB. 

„Nu cred că a fost niciodată un fan de-ai mei şi nici nu îmi doresc să fie un fan, ci doar un partener. Un partener al loturilor naţionale şi mă refer la club (n.r. FCSB), nu neapărat la persoana dumnealui.

FCSB nu trece în momentul de faţă printr-o etapă prea bună, prea fericită şi atunci acest lucru se transpune şi în deciziile selecţionerilor.

O să încerc să mă văd cu el, mai ales că acum e şi în acte patron, aşa că îl invităm la Federaţie, oricum nu cred că a fost niciodată, să discutăm să vedem care sunt nemulţumirile lui. Poate reuşim să îl şi îndrumăm pe o cale mai bună.

Sunt mai multe lucruri care probabil ar trebui schimbate, cred că şi el, în primul rând, ar trebui să conştientizeze toate problemele, pentru că până la urmă el este finanţatorul acestui club”, a declarat Burleanu.

Becali se consideră nedreptățit!

Gigi Becali (61 de ani) a declarat în cursul zilei de azi că se simte dezavantajat de comisiile Federației Române de Fotbal:

„Comisiile sunt influențate împotriva mea, chiar și în legătură cu arbitrajele. Eu cred că e posibil să fie din partea secretarului general (n.r. Radu Vișan), nu știu. E un om acolo care influențează spre rău.

Sunt hotărâri aberante unele. N-am voie să pun pe spatele tricoului nu știu ce firmă, pentru că are Craiova la fel și influențează integritatea. Pierd 800.000 € din cauza lor!”.

Tot astăzi, Gigi Becali a declarat astăzi că e nemulțumit de faptul că Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă, Ionuț Panțîru și Florinel Coman n-au fost chemați la națională și l-a desființat pe selecționer

Vezi și: 

Cosmin Contra, enervat de Gigi Becali: „A arătat cât de capabil e ca antrenor. Îi cedez locul la națională”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Reacția acidă a lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Libertatea

Comentarii (1)

notre_respect_dudelange  •  03 Septembrie 2019, 00:41

o, vai, omu pesedache vrea sa dea lectii

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:45 Snooker

Home Nations: Irlanda de Nord

Eurosport
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2, Telekom 3
17:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Concordia Chiajna

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Handbal F

CSM București - SCM Craiova

TVR 1
19:00 Baschet M

CSU Sibiu - CSM CSU Oradea

Digi 4
19:30 Fotbal, Liga 2

Mioveni - Rapid

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Handbal M

Kristianstad - Dinamo

Digi 2, Telekom 3
Program TV complet

Liga 1