FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu, mesaj pentru români! Promisiune făcută pentru 2017: "Sunt sigur de asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 09:36

 Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis și el un mesaj suporterilor români. Nu a făcut urări precum Christoph Daum, ci a făcut un rezumat al evenimentelor din 2016. Le promite fanilor că România va avea din nou o echipă națională puternică în câțiva ani. 

"Fotbalul românesc încheie anul pe linia de plutire. Am avut în prima parte a anului euforia calificării la Euro 2016, iar din vară am început să ne mai temperăm la performanțele naționalei. Pe de altă parte avem premize pentru rezultate mai bune dacă privim către tinerii de talent care au intrat în circuitul echipei naționale. Precum Benzar, Marin sau Rotariu, sau spre jucătorii români care au început să confirme în campionate puternice precum Andone și Chiricheș.

La nivel de cluburi am avut câteva prestații spectaculoase la nivel european, dar mergem mai departe la primăvară doar cu o echipă. Deci din nou suntem încercați de un entuziasm ponderat. Vă pot spune că la nivelul Federației Române de Fotbal avem rezultate interesante, mai puțin vizibile astăzi. Am pus bazele unui sistem de creștere al tinerelor talente în competiții multimple, centre de excelență, elaborarea unor metodologii de antrenare la nivel de copii și juniori.

Dacă reușim și avem forța necesară să menținem ritmul această de dezvoltare cu siguranță vom avea din nou o mare echipă națională în câțiva ani. Vă doresc așadar tuturor iubitorilor fotbalului să aveți răbdare, să rămâneți alături de sportul vostru preferat și sunt sigur că nu vă vom dezamăgi", este mesjaul transmis de șeful de la Casa Fotbalului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tandd
tandd  •  25 Decembrie 2016, 16:55

craciun fericit si la anu poate trecisi tu pe la brutarie macar asa putin in vizita

469386039881066
Deni Denisa  •  25 Decembrie 2016, 12:22

Cu arbitrajele de acum Nici o sansa ,Mai ales ca le conduce *** ,deaconu ....prapastia ne asteapta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2016, 11:33

Sarbatori fericite!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează