FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

VIDEO Răzvan Raț trage un semnal de alarmă: „Trebuie să ne îngrijorăm după eșecul de la Stockholm + Ce spune despre Dinamo

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 16:14

Răzvan Raț a vorbit într-un interviu pentru GSP.ro despre naționala României și despre situația prin care trece Dinamo, echipă care joacă în play-out pentru al doilea an consecutiv.


„Sunt mulți cărora le place naționala Under 21, sunt mulți care promit. Trebuie să fie constanți, să urce în carieră, să ajungă să joace în campionatele tari.

Trebuie să ne îngrijorăm după eșecul de la Stockholm (n.r. cu Suedia, scor 1-2). N-am plecat cu dreptul, am pierdut cu Suedia. O să vedem ce va fi. E prea devreme să vorbim, dacă s-au diminuat șansele. Ținta noastră e să terminăm pe locul 2. Dar pentru asta trebuie să ne câștigăm meciurile cu contracandidații. O să depindem și de jocul rezultatelor”, a declarat Răzvan Raț pentru GSP.ro.

...despre Dinamo: „Cei de acolo sunt într-o pasă proastă de mai multă vreme. Dinamo are nevoie de o reorganizare totală, o regândire a tot ceea ce este acolo. Ești Dinamo, nu o echipă oarecare. Fiind al doilea an consecutiv în play-out, ar trebui să-i pună pe gândiri pe cei de acolo”.

Naționala României va juca în această seară cu Insulele Feroe, de la ora 21:45, într-un meci transmis în direct de Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Ionel Ganea îi desființează pe Edi Iordănescu, Rednic și Teja: „Antrenori inventați sau din «Cooperativă»!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează