FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21

VIDEO România U21 - Țara Galilor U21 2-1 » "Tricolorii" păstrează șanse de calificare

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 18:00

Echipa U21 a României a câștigat meciul împotriva Țării Galilor U21 de la Mediaș, scor 2-1 și păstrează șanse de calificare. Hodorogea a deschis scorul în minutul 37 din pasa lui Bumba. În minutul 43 oaspeții au irosit un penalty prin Harrison.

În minutul 54 tricolorii au punctat din nou, de această dată prin Alex Ioniță, care a punctat din pasa lui Olteanu.

Țara Galilor a redus din diferență în minutul 82, când Harrison a profitat de o gafă a lui Cojocaru, a centrat în fața porții, de unde Charles a înscris.

Danemarca a câștigat și ea meciul din deplasare cu Armenia, scor 3-1. Bulgaria este la egalitate cu Luxembourg, 0-0.

Clasament:

1. Danemarca - 16 puncte (6 jocuri)
2. România - 13 puncte (7 jocuri)
3. Țara Galilor - 12 puncte (7 jocuri)
4. Bulgaria - 11 puncte (7 jocuri)
5. Luxembourg - 2 puncte (6 jocuri)
6. Armenia - 1 punct (7 jocuri)

Câștigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecționate care vor merge la EURO 2017 din Polonia.

Echipele de start:

Romnia: Cojocaru - Hodorogea, Miron, Țâru, Olteanu - Popescu, Marin - Rotariu, Ioniță, Bumba - Pușcaș

Rezerve: Stoian - Cristea, Păun, Nedelcearu, Voduț, Ivan, Tudorie, Tănase

Țara Galilor: O'Brien - Jones, Yorwerth, Lockyer, J. Evans - Hedges, L. Evans, Sheehan, Harrison - O'Sullivan, Burns. Antrenor: Geraint Williams

Rezerve: Crowe - Wharton, Smith, Weeks, Roberts, Charles

 

România U21 - Țara Galilor U21 1-0 la pauză. A înscris Hodorogea, iar Cojocaru a apărat un penalty: http://bit.ly/1ZIoYBA #HaiRomania

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Tuesday, 29 March 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  29 Martie 2016, 21:47

il uitasem pe Vatajelu(Craiova) abia a implinit 23 de ani. Plus Paun (Cluj).Uite un lot de 18 jucatori foarte talentati care pot schimba fata fotbalului romanesc

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  29 Martie 2016, 21:31
Postat de ultras.nationalist pe 29 Martie 2016, 20:04

Cum nu avem fundas dreapta? In opinia mea in fundasul dreapta trebuie sa ne punem cele mai mari sperante ca va ajunge mare fotbalist,ma refer la Manea,desigur. In rest din generatia actuala as mai miza pe Bumba,Cojocaru,Filip,Olteanu,Tiru,Balasa,Razvan Marin,Puscas si Ivan. Nu stiu ce vezi la Ovidiu Popescu spre exemplu...e foarte,foarte timid in joc.

Manea bate pasul pe loc la Mouscron dar de ce sa nu-l trec si pe el, trebuie sa joace undeva altfel ..... Cojocaru(Steaua)-Manea(Mouscron),Taru(Voluntari),Balasa(Roma-Crotone),S.Filip (Dinamo)-RazvanPopa(InterMilano), Ov.Popescu(Timisoara) /Razvan Marin(Viitorul)-Bumba(Hapoel),N.Stanciu(Steaua), Ivan(Craiova)-Fl.Andone(Cordoba)+Rotariu(Dinamo), Tanase(Viitorul), Ionita(Astra), Puscas(Inter Milano-Bari). Uite un grup de tineri de 19-22 de ani, mult mai talentati ca fotbalistii de 25-30 ani si peste. Unii dintre ei deja au facut pasul la nationala mare. Daca aceasta generatie nu se pierde, indiferent daca se califica sau nu nationala de tineret, nationala marew va fi puternica in scurt timp. Poate mai sunt si altii foarte talentati dar astia chiar au iesit in evidenta.

939271716140965
Manu Ion  •  29 Martie 2016, 20:52

Ivan rezerva !!!!!!!!Are oferta de la Barcelona si e rezerva ?????? Sa nu-l mai laudati voi presa ca e o "petarda" de jucator . Costea trei de la Craiova .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează