FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

VIDEO România U21, victorie în Elveția! Tricolorii mici sunt neînvinși în primele patru meciuri și conduc detașat în clasament

Articol de , - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 21:56

Chiar și fără tripleta de la FCSB, Nedelcu - Man - Coman, România s-a mișcat excelent în Elveția. Și a învins cu 2-0, rezultat care îi consolidează poziția de lider în grupa preliminară a Euro 2019! 

Primul gol a fost marcat de Mihai Dobre, în minutul 25 (VEZI GOLUL AICI). Împrumutat de la Bournemouth la Bury, în liga a 3-a engleză, unde evoluează constant, jucătorul de bandă dreaptă a înscris extraordinar, de la marginea careului, după un stop de manual.

Cicâldău, Burlacu sau Pușcaș au ratat resprinderea în repriza a doua, iar pe final Radu a făcut minuni în fața elvețienilor. Alexandru Cicâldău (Viitorul Constanța), 20 de ani, a stabilit scorul final cu un șut senzațional!

Următorul meci va fi pe teren propriu, pe 10 noiembrie, contra Portugaliei.

Turneul final se va desfășura în Italia și San Marino între 16 și 30 iunie 2019. Se califică primele locuri, cele mai bune 4 locuri 2 urmând să joace baraj.

Echipele de start:

  • Elveția: Kobel - Stettler, Bamert, Pierre Rhyner, Garcia - Lauper, Ruegg - Oberlin, Sow, Spielmann - Ajeti
    Rezerve:  Baumann, Zesiger, Grgic, Haas, Oliveira, Schmid, Itten
  • România: I. Radu - Cr. Manea, Nedelcearu, Pașcanu, A. Radu - Cicâldău, M. Dulca - Mihai Dobre, I. Hagi, A. Burlacu - G. Pușcaș
    Rezerve: R. Stoian, Fl. Ștefan, V. Ghiță, V. Costache, V. Screciu, S. Balaure, Al. Tudorie

Clasament grupa 8

1. ROMÂNIA 10p (4j)
2. Țara Galilor 6p (3j)
3. Elveția 4p (4j)
4. Bosnia 3p (3j)
5. Portugalia 3p (1j)
6. Liechtenstein 0p (3j)
Meciurile României: 2-0 în Liechtenstein (Pușcaș 2), 3-1 în Bosnia (Pușcaș, Fl. Coman, Man), 1-1 cu Elveția (Pușcaș)

FINAL + VIDEO » Elveția - România 0-2

Au marcat: Mihai Dobre '25, Cicâldău '87

min.90+3: FINAL DE MECI!
min.88:
Ultima schimbare în tabăra tricoloră: Pușcaș este înlocuit de Tudorie. 
min.87: GOL ROMÂNIA!!! Cicâldău dublează avantajul cu un șut senzațional de la aproximativ 20 de metri!
min.83:
Pericol la poarta României, la șutul lui Oberlin de la marginea careului, dar I. Radu este din nou atent și reține cu siguranță.
min.77:
Screciu întră în locul lui Ianis Hagi. 
min.69:
Lovitură liberă executată de Hagi de la peste 25 de metri, la care portarul elvețian respinge în față, dar Pușcaș nu reușește să ajungă la minge și Kobel intervine și reține.
min.66: Intevenție incredibilă a lui I. Radu!
Pașcanu a fost pe punctul de a trimite balonul în proprie poartă, la capătul unei acțiuni de atac de pe flancul drept al Elveției, însă portarul român a reușit să respingă. 
min.65:
Prima schimbare la România: a ieșit Burlacu și a intrat Costache. 
min.64:
România continuă atacurile la poarta elvețienilor, însă fără a pune pericol. 
min.57:
Burlacu areo șansă importantă, pătrunde în banda stângă și șutează pe lângă buturile elvețienilor, în condițiile în care avea și varinat pasei în fața porții.
min.56: Fază controversată în careul Elveției! 
Kobel a ieșit să respingă o minge centrată de pe partea stângă și l-a lovit cu pumnul în cap pe Burlacu, dar centralul a lăsat jocul să continue. 
min.46: Start în repriza secundă!
min.45+1: Pauză la Lugano! România intră în avantaj la cabine.
min.42:
Ocazie importantă pentru Ianis Hagi! Decarul tricolorilor a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar goalkeeperul gazdelor a reținut. 
min.25: GOL ROMÂNIA! Reușită de senzație a lui Mihai Dobre, care a preluat în careu, iar apoi a șutat din întoarcere, lăsându-l fără replică pe goalkeeperul elvețian.  
min.18: 
Ocazie importantă pentru Elveția, la un șut expediat de Lauper din afara careului, dar goalkeeperul tricolor a intervenit și a respins, iar acțiunea s-a închiat fără modificări pe tabela de marcaj.
min.10:
Elvețieii sunt cei cu inițiativa în startul partidei, dar fără a amenința periculos poarta lui I. Radu. România se rezumă la o apărarea organizată și la a aștepta șansele ivite pe contraatac.
min.1: Start de meci!

Save

Save

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (120)
mosvasile
mosvasile  •  07 Octombrie 2017, 17:00

Isaila trebuia sa fie numit la nationala, nu "omul" lu Anamaria Prodan si prin urmare al "diavolului care isi face cruce" ! Acest Isaila e cel care a construit echipa Astra,cea care a devenit campioana cu Sumudica si se vede si ce fotbal frumos joaca nationala mica!

observator_federal
observator_federal  •  07 Octombrie 2017, 10:05

Fără FCSBiști, Naționala U21 a jucat mai bine și a invins Elveția chiar la ea acasă... Acum o lună, la București, "in formație completă", scorul a fost egal 1-1. Ziariștii nu fac speculații pe această temă, dar desigur ar fi depläns lipsa " tripletei" daca ieri pierdeam...

sexilian
sexilian  •  07 Octombrie 2017, 08:31

fara putinarii mititei rezultatul pare mai frumos........

Vezi toate comentariile (120)
Comentează