FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - RD CONGO 1-1

VIDEO Stanciu, surprins de evoluția congolezilor: "Nu credeam că vom fi egalați" » Ce spune despre interesul manifestat de Zenit

Foto: Raed Krishan (Como)
Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 23:37

Marcatorul ultimelor două goluri ale naționaeli, Nicolae Stanciu, a fost suprins de evoluția naționalei din Congo și susține că meciul va necesita o analiză din partea jucătorilor și antrenorului.

"Nu credeam că vom fi egalați, s-a întâmplat, o să analizăm împreună cu antrenorii.

Personal, am avut un sezon foarte, foarte bun, iar acum am trecut peste dezamăgirea ratării titlului și atât eu cât și colegii încercăm să ne antrenăm cât mai bine și să-i facem alegerea grea selecționerului când va alege lotul. Nu m-au afectat criticile și îmi doresc să am evoluții bune în continuare", a spus Stanciu la finalul patridei cu Congo, la Digi Sport.

Mijlocașul a declarat că nu este la curent cu interesul echipei Zenit Sankt Petersburg pentru el și că momentan se concentrează pe antrenamentele cu echipa națională.

"Nu știu cât sunt de adevărate discuțiile, momentan sunt la echipa națională. Dacă voi ajunge la Campionatul European va fi ca un vis împlinit pentru mine. Nu mă gândesc deocamdată la echipa de club", a adăugat jucătorul.

România a remizat cu RD Congo, scor 1-1, într-o partidă amicală disputată la Como, în cadrul cantonamentului din Italia. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close