FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUPERLATIVE

VIDEO Suporterii echipei naționale au decis: Florinel Coman, cel mai frumos gol al anului 2019! Vezi AICI reușita

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 14:17

Pagina de Facebook a echipei naționale de fotbal a României a organizat un sondaj la sfârșitul anului în care și-a desemnat suporterii să aleagă cel mai frumos gol reușit în acest an de către „tricolori”. Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga) a ieșit câștigător!

Golul marcat de Coman în meciul Anglia U21 - România U21 2-4, partidă în care fotbalistul roș-albaștrilor a reușit o „dublă”, de la Campionatul European de tineret din vară, a fost ales de către microbiștii români drept cel mai spectaculos al anului 2019 înscris în tricoul României.

Golul Anului 2019

🇷🇴⚽ Florinel Coman a marcat ”Golul Anului 2019”❗ Reușita sa cu Anglia a fost cea mai votată în competiția noastră 👉 bit.ly/2ZFMbeo

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Tuesday, December 31, 2019

În finală, Coman l-a învins pe George Pușcaș, jucătorul lui Reading intrat în cursă cu golul marcat în victoria primei reprezentative în fața Insulelor Feroe, scor 4-1, din preliminariile Campionatului European 2020.

vezi și:

Gigi Becali nu se dezminte: „Dacă am temperatură 40 de grade, tot mă duc în patru labe la Sfânta Liturghie” + „Muzica dracilor e la cluburi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
yangtzhe
yangtzhe  •  31 Decembrie 2019, 18:43

Tzoalele suporterilor, alea negre, ashei culoarea sau n-or fost spalate de la ultima calificare la un CM ?

blatistu49
blatistu49  •  31 Decembrie 2019, 14:51

City cind vine nu stii Craitzi??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează