FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 3-1

VIDEO Tănase e de neoprit » E la al 4-lea gol în 4 meciuri!

Cristi Tănase a marcat cu o superexecuţie contra Greciei
Cristi Tănase a marcat cu o superexecuţie contra Greciei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 12:04

Mijlocaşul Stelei, Cristi Tănase, a reuşit să înscrie din nou pentru echipa naţională după doi ani şi jumătate, în victoria cu 3-1 în faţa Greciei.

VIDEO »»» Vezi aici golul lui Torje »»»  Vezi aici golul lui Karagounis »»» Vezi aici golul lui Tănase »»» Vezi aici golul lui Chipciu

30 de luni şi jumătate, mai exact, au trecut de la predecenta reuşită a lui "Dodel" în tricoul "tricolor". Se întîmpla la Klagenfurt, pe 1 aprilie 2009, într-un eşec al echipei naţionale în campania de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, 1-2 cu Austria. Antrenorul României era la acea vreme tot Victor Piţurcă, însă a fost ultimul meci pentru tehnician din al doilea său mandat la cîrma primei reprezentative.

Forma bună prin care trece decarul Stelei este explicată de colegii şi antrenorii săi de la club prin faptul că este mult mai liniştit decît în anii trecuţi, Tănase avînd de ceva timp o relaţie stabilă.

4 goluri în ultimele 4 partide
După ce a marcat de două ori contra israelienilor de la Maccabi Haifa în grupele Europa League, într-un moment greu pentru Steaua, Tănase a recidivat şi în următoarea etapă de campionat, înscriind un gol fabulos contra Concordiei Chiajna, echipă care o conducea pe Steaua cu 1-0. Deşi nu a izbutit să înscrie în Belgia, mijlocaşul a făcut-o aseară, aducînd în avantaj formaţia noastră contra Greciei printr-o execuţie de mare fotbalist.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
rvd5
rvd5  •  16 Noiembrie 2011, 15:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

probabil Stefan Luchian pictoru

ysoagar
ysoagar  •  16 Noiembrie 2011, 14:54
Postat de bogdangogot pe 16 Noiembrie 2011, 13:31

Numa la noi se comenteaza aiurea-n tramvai despre un jucatr. A dat si el 4 goluri si voi il faceti Messi. Daca ar juca la fel macar 1 an ati putea vorbi despre el ca e de "neoprit". Pana atunci mai cautati alte subiecte ca astea sunt de 2 lei....

Ciobanu marca euroii iar gsp'ul ii ridica statuie lui tanase....

iadul13
iadul13  •  16 Noiembrie 2011, 13:29

4 goluri in ultimile 4 meciuri si 8 goluri in ultimile 200 de meciuri...bun jucator,stiu fundasi care stau mai bine la acest capitol.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează