FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERSARI LIGA NAȚIUNILOR // LITUANIA - SERBIA 0-1

Vine vijelia! 23 de șuturi la poartă și selecționerul Serbiei tot își amenință jucătorii înainte de România: "Atenție că dispăreți!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 12:23

Mladen Kristajici, selecționerul Serbiei e nemulțumit chiar și după un meci în care sârbii au marcat un gol din penalty cu Lituania, au dat 4 bare și au mai ratat o lovitură de pedeapsă, în victoria cu 1-0. Se poate profita de fisurile din apărare, spune el.

  • Naționala continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, acolo unde va
    avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia.
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Serbia ar fi putut câștiga cu mare ușurință acest meci de la Vilnius. A avut posesie net mai bună, a tras la poartă, și-a creat multe ocazii, dar echipa lui Mladen Kristajici ratează enorm.

Doar un gol, Tadici, din penalty, altă lovitură de pedeapsă ratată de același Tadici. Și patru bare! În plus, fisurile din defensivă, spațiile mari lăsate pentru contraatacurile gazdelor, mai ales în final, îi puteau costa pe roșii.

De aceea, selecționerul e supărat, chiar și după o victorie. Și îi avertizează pe jucătorii săi înaintea partidei cu "tricolorii" de la Belgrad: "Trebuie să controlăm jocul 90 de minute. E inacceptabil ca după cornerul nostru să fim puși în pericol pe contraatac. Nu mai putem repeta greșelile. Au fost erori individuale. Cine le repetă dispare din echipă!".

Krstajici știe că "am evoluat pentru prima oară în această formulă, sunt mulți fotbaliști tineri. Însă cer concentrare un meci întreg, nu mai puțin. Concentrarea nu are legătură cu vârsta. Indiferent dacă ești tânăr sau veteran, trebuie să te concentrezi".

23 de șuturi la poartă a tras Serbia la Vilnius, 10 mingi fiind cadrate (lituanienii au avut 9 șuturi, dintre care doar două pe poartă)

14 cornerea avut echipa lui Krstajici, față de numai 5 ale adversarilor

64%a avut posesie Serbia

50 de selecțiiare Antonio Rukavina (0 goluri), fundașul dreapta al Serbiei în vârstă de 34 de ani

"Au fost lucruri bune și lucruri rele, mai multe rele, dar am supraviețuit. Noi suntem singurii vinovați că nu am reușit să marcăm al doilea gol și să punem capăt meciului mai devreme"
Aleksandar Mitrovici, atacant Serbia

"Am fost puțin nervoși spre sfârșit. După penaltyul ratat am văzut nervozitate, nesiguranță. Trebuie să corectăm toate aceste probleme"
Mladen Krstajici, selecționer Serbia

"Am avut o mare ocazie de a egala, dar n-am reușit. Sunt mulțumit totuși. Am jucat în fața unor staruri ale fotbalului și ne-am luptat de la egal la egal. Am pus presiune pe adversari"
Edgaras Jankauskas, selecționer Lituania

LITUANIA - SERBIA    0-1

(Tadici 38 penalty)

LITUANIA: Šetkus - Baravikas, Žulpa, Jankauskas, Klimavičijus, Vajtkunas - Slivka, Verbickas (72 Šernas), Kuklis (46 Vorobjovas), Novikovas - Černih. Antr. E. Jankauskas

SERBIA: Dmitrovici - Rukavina, Milenkovici, Veljkovici, Rodici (77 Kolarov) - Maksimovici, Matici (82 Lukici) - Živkovici, Tadici, Kostici (90 Radonjici) - Mitrovici. Antr. M. Krstajici
A arbitrat Bobby Madden (Scoția)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
samertx
samertx  •  08 Septembrie 2018, 18:07

Vijelia vine, vijelia trece. Îi batem dacă atacă nebunește. :))

spinoza
spinoza  •  08 Septembrie 2018, 17:37

Să-i spună cineva și lui cap patrat Contra! Se crede buricul pământului dar este unul dintre cei mai slabi selecționeri ai României!

lobbyone
lobbyone  •  08 Septembrie 2018, 13:48

Sa speram ca plecam cu 5 de la belgrad .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează