FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONAL ARENA

Vinovatul pentru gazonul de pe Naţional Arena explică: "Era pus pentru Argentina"

Antrenamentul echipei reprezentative pe stadionul Național
Antrenamentul echipei reprezentative pe stadionul Național

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 12:29

Acuzat din toate părţile că a stricat ziua de sărbătoare a fotbalului românesc, inaugurarea Naţional Arena, Adrian Oprişan a oferit primele declaraţii după scandalul de la meciul cu Franţa. Acesta a spus că suprafaţa de joc a fost montată special pentru meciul cu Argentina, iar temperaturile foarte mari au dus la degradarea sa.

Conform administratorului firmei care a montat gazonul de pe Naţional Arena, acesta a fost montat foarte tîrziu şi a fost nevoie de unele sacrificii pentru ca el să fie gata pentru meciul cu Argentina. Apoi nu a fost îngrijit cum trebuie.

"Suprafaţa de joc a fost pregătită în mod expres pentru partida România-Argentina. Dacă s-ar fi jucat această partidă, ea s-ar fi desfăşurat în condiţii optime pentru simplul motiv că rulourile cu gazon erau montate de circa zece zile. Pentru că gazonul avea atunci trei centimetri, se preta perfect şi a fost ales special pentru a putea juca o partidă după zece zile de la montarea rulorilor", a spus Adrian Oprişan pentru Mediafax.

Acesta a acuzat şi programarea făcută de FRF, care a acceptat ca nu mai puţin de 3 echipe să-şi desfăşoare meciuri pe arena din parcul "Lia Manoliu". Oprişan e sigur că nici o altă suprafaţă de joc nu va rezista programului impus de FRF.

"S-a organizat un calendar competiţional pe acest stadion fără a se ţine cont de timpii necesari de refacere şi regenerare a gazonului, de timpii necesari de ancorare în stratul suport", a spus Adrian Oprişan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
costanb
costanb  •  11 Septembrie 2011, 18:51

Astia suntem noi,mai exact condugatorii alesi de noi ! Ei fac totul pentru ei.

cfrclujole
cfrclujole  •  11 Septembrie 2011, 18:06

ok

dmsr
dmsr  •  09 Septembrie 2011, 10:31

Au bagat de doua ori mai nulti bani in acest stadion decat facea in mod normal, dar au uitat cel mai important lucru - acest stadion a fost facut sa se joace fotbal pe el, iar fotbalul se joaca pe teren, iar terenul nu exista. Prin analogie, au facut o casa imensa, frumoasa, dar cu un acoperis stricat in care iti ploua si ninge in ea, de nu poti sa dormi. "99% este OK" In orice tara civilizata cineva ar trebui sa plateasca pentru asta, sa-si dea demisia, sa fie demis. Poate cu Oprescu sau Mircea Sandu, dar cineva tot trebuie sa fie responsabil, sa plateasca intr-un fel. Doar in Romania nu se intampla asta? De ce? De ce? De ce? De ce? De ce? De ce? De ce? De ce? De ce?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează