FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Viorel Moldovan a fost sunat de un club important pentru George Pușcaș: „Le-am zis să-l cumpere imediat!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 12:20

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit despre naționala României U21 și despre clubul care l-a vrut în trecut pe George Pușcaș (23 de ani).

„Pușcaș poate juca în Serie A, Franţa, Germania, Anglia, Spania. Trebuie să facă pasul la un alt nivel şi să crească mult mai mult pentru că are un potenţial enorm. Şi sunt convins că va reuşi acest lucru.

Îmi aduc aminte, acum câţiva ani m-au sunat cei de la Nantes şi m-au întrebat despre George Puşcaş şi le-am spus să îl cumpere imediat sau să îl împrumute, era vorba de un împrumut, el fiind la vremea respectivă cred că tot jucătorul lui Inter. Nu ştiu ce s-a întâmplat dar cred că a fost doleanţa lui să rămână în continuare în Italia”, a spus Moldovan la TV Telekom Sport.

Moldovan a continuat: „Eu l-am debutat la 17 ani şi toată lumea mă certa, îmi spunea că mă grăbesc puţin. Când am fost selecţionerul naţionalei de tineret şi pe el, şi pe Ivan, pe Nedelcearu... Ivan avea 17 ani, Nedelcearu avea 17 ani şi el, am luat jucători sub vârstă, practic, şi am jucat cu ei pentru că la vremea respectivă calificarea era compromisă şi nu mă mai interesa, nu mai aveam nicio şansă.

Au ajuns la un nivel foarte ridicat şi la vremea respectivă au suferit puţin din punct de vedere fizic, pentru că e totuşi o diferenţă între un jucător de 17-18 ani faţă de un jucător de 21-22 de ani. I-am aruncat şi am avut acest curaj chiar dacă mi-am asumat nişe riscuri. Au ajuns, sunt acolo”.

4 goluria marcat George Pușcaș la EURO 2019 în tot atâtea meciuri

Vezi și:

Sosire România U21 // VIDEO Imagini IMPRESIONANTE de azi-noapte! Sute de suporteri i-au așteptat pe „tricolorii” U21 pe aeroport: „Hai să facem asta în fiecare an!” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează