FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Viorel Moldovan pierde teren » Motivul pentru care fostul antrenor al Rapidului are şanse mici să preia postul de selecţioner

Moldovan nu reușește să revigoreze anemica formație de tineret
Moldovan nu reușește să revigoreze anemica formație de tineret

Articol de - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 01:22

Deşi FRF îl considera un posibil înlocuitor al lui Piţurcă, tehnicianul "naţionalei" U21 are şanse tot mai mici, după o nouă înfrîngere, luni, 1-2 cu Macedonia.

După ce au ratat campania de calificare la CE 2015, din Cehia, pierzînd în ultimul meci cu 0-8 în Germania, "tricolorii" U 21 au înregistrat luni un nou eşec, fiind învinşi cu 1-2 de Macedonia, la Skopje, într-o partidă amicală. Golul românilor a fost înscris de Bălaşa (69), cu capul, după o centrare a lui Mitriţă.

În aceste condiţii, deşi conducerea FRF îl avea pe lista pentru posibilii înlocuitori ai lui Victor Piţurcă, şansele lui Viorel Moldovan pentru postul de selecţioner au scăzut şi mai mult. Anterior acestei partide, echipa pregătită de fostul atacant al "naţionalei" a cîştigat cu 3-1 un alt joc de pregătire, cu Albania, la Buzău.

Narcis, oprit la FRF!
Manager general la Chiajna, Narcis Răducan este foarte aproape de a intra în echipa de la FRF, el fiind foarte bun prieten cu actualul şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu. Acesta i-ar fi făcut deja propunerea de a se alătura staffului său, pe postulul de director sportiv al echipei naţionale, în locul lui Ovidiu Costeşin, care ar putea pleca împreună cu Piţi la Al Ittihad.

România U21: V. Cojocaru - Bălaşa, Neag (68 Ţîru), Boldor, St. Filip - I. Cristea (46 I. Şerban), Al. Dan (46 D. Nedelcu) - Bumba (46 Al. Păun, 75 I. Roşu), G. Iancu, Fl. Tănase (68 D. Rotariu) - V. Balint (46 Al. Mitriţă)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
andytheblue
andytheblue  •  15 Octombrie 2014, 20:21
Postat de rozu pe 15 Octombrie 2014, 17:36

daca am ajuns sa ne gandim la moldovan ca posibil selectioner la seniori, suntem vai de mama noastra!

aici ai dreptate parjolitule !!!!!!!!!!

rozu
rozu  •  15 Octombrie 2014, 17:36

daca am ajuns sa ne gandim la moldovan ca posibil selectioner la seniori, suntem vai de mama noastra!

gicutzu69
gicutzu69  •  15 Octombrie 2014, 09:16

Lasati-ne fratilor cu stirile astea de 2 lei cum ca Moldovan ar fi un posibil inlocuitor,ce Dumnezeu numai avem inlocuitori la nationala?trebuie sa aducem doar antrenori ca el?o fi bun dar nu de nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează