FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO Vlad Chiricheş, singur în Modena de 22 de zile: gătește, face sport și citește „Secretele minții de milionar" » Mesaj pentru români

Vlad Chiricheş se mai relaxează citind +6   FOTO
Vlad Chiricheş se mai relaxează citind "Secretele minții de milionar" de T. Harv Eker // FOTO: frf.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 13:22

Vlad Chiricheş, căpitanul naţionalei a povestit pentru frf.ro cum arată o zi a sa, închis în casă în Italia, țară afectată de coroavirus: „Nu îmi e deloc ușor, sunt blocat aici. Soția și cei doi copii sunt în România, la fel părinții mei".

Nici Vlad Chiricheş n-a putut să fugă din Italia, ţara europeană cea mai afectată de pandemie. Refăcut după operaţia de ligamente încrucişate, căpitanul naţionalei are mai mult de trei săptămâni de când stă în casă, la Modena, la 20 km de Sassuolo, oraşul echipei la care e împrumutat de Napoli şi în provincia unde cazurile de COVID-19 le depăşesc pe cele din România!

Cum arată o zi din viața lui Vlad Chiricheș

„Poate că ziua mea nu-i spectaculoasă, dar este adevărul, astea sunt activitățile. Nu îmi e deloc ușor, blocat aici, iar miercuri s-au împlinit fix trei săptămâni, sunt 22 de zile la rând în casă. Iar soția și cei doi copii sunt în România, la fel părinții mei", a declarat Vlad pentru frf.ro.

„Mereu cu suflet românesc"

Fundaşul de 30 de ani le-a dezvăluit fanilor cum îşi alungă plictiseala în carantină: „Nu pregătesc prea multe dimineața... Ouă fierte, avocado, măsline verzi, puțină brânză, specialitate italiană, cafea și un suc de fructe. Pentru că trebuie să fiu chiar mai atent decât în mod normal la condiția fizică în aceste zile. Dar și pentru că la prânz îmi e tare poftă de ceva românesc, abia acolo îmi voi da toată silința în bucătărie". 

La prânz a ales „o ciorbă de fasole cu afumătură, cu ingrediente din Italia, dar cu suflet românesc totdeauna!", iar după altă repriză de exerciţii fizice şi după-amiaza, vin gustarea de seară şi revista presei din ţară, înainte de odihnă.

+2 FOTO

Chiricheş transmite şi un mesaj fanilor, cu gândul la barajul contra Islandei, din septembrie: "Vă îmbrățișez, protejați-vă pe voi și pe cei dragi, stați cât mai mult în case! Va fi bine până la urmă! Hai, România!". 

„Am mai multe seturi de exerciții fizice pe care le alternez, ele îți dau nu doar un tonus fizic bun, ci și o stare pozitivă. E o provocare pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente și competiție"
Vlad Chiricheş, fundaş Sassuolo

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus: 

Primele statistici după declararea stării de urgență: cu cât au crescut vânzările la spirt, alimente și hârtie igienică + produsul cu creștere de 767%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează