FOTBAL  »  NATIONALA  »  RADIO GSP LIVE

Vlădoiu la "Radio GSP Live": "40-50 de persoane au venit chitite să scandeze contra şefilor FRF şi LPF la jocul cu Uruguay"

Banner-ul care a declanşat scandalul la partida amicală dintre România şi Uruguay
Banner-ul care a declanşat scandalul la partida amicală dintre România şi Uruguay

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 18:06

Oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Ion Vlădoiu a vorbit în direct la Radio GSP despre incidentele petrecute în tribune la jocul România - Uruguay, scor 1-1.

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Să nu comparăm cei 20.000 de oameni care au fost la meciul cu Uruguay cu cele 40-50 de persoane care au venit chitite să se manifeste împotriva şefilor Federaţiei şi Ligii. Pot să se manifeste cum vor, dar din respect pentru fotbal nu ar fi trebuit să se întîmple asta.

Sîntem judecaţi în afară pentru asemenea incidente, nu ne face bine ca naţie nici nouă, nici suporterilor. Aţi văzut reacţia celor de la Dinamo. Dacă se juca meciul cu Gaz Metan în "Ştefan cel Mare" probabil veneau 200 sau 300 de suporteri. Aşa, s-au simţit respectaţi şi au venit la un spectacol. A fost cel mai bun meci al lui Dinamo de pînă acum.

Mie, ca simplu spectator, mi se ridica părul pe mine cînd auzeam toţi spectatorii strigînd şi încurajînd echipa. Atunci cînd ai publicul lîngă tine, efortul nu mai contează, te împinge de la spate", a spus Ion Vlădoiu la " Radio GSP Live".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tostao
tostao  •  05 Martie 2012, 19:57

mah,Vladoiule,stiam de mult timp ca n-ai creierul dezvoltat suficient sa poti gandi,dar ca esti si lingau,pupicurist,azi am aflat!..da' sa sti ca nu-i surpriza pt mine......vezi sa-ti uzi limba bine ca Sandu are cu.ru sensibil!...

milan6
milan6  •  05 Martie 2012, 19:29

jeane, ti-ai dat cu firma-n cap ! firma lu nashu & militzica !

mariuspc
mariuspc  •  05 Martie 2012, 19:24

jane ti sa pus si tie ceata pe ochi de nu vezi care este realitatea in fotbalul romanesc sau am impresia ca ii pupi in partea dorsala pe Mitica si Sandu pentru patru arginti Sa -ti fie rusine obrazului ca ai ajuns sa- ti murdaresti imaginea in acest fel. BV tie ai ajuns sluga la doi stapini))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează