FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

Vocile Gazetei » România - Norvegia comentat LIVE pe GSP.RO de Cătălin Țepelin, Adrian Florea și Alin Buzărin: „Contra a sabotat naționala în două rânduri: tactică superfricoasă + schimbarea lui Mitri”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 17:34

Duelul România - Norvegia, scor 1-1, decisiv pentru menținerea în lupta pentru calificarea la Euro 2020, a fost comentat live pe GSP.RO de Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Adrian Florea (șef departament Fotbal) și Alin Buzărin (editorialist GSP).

LA FINAL, ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

Cătălin Țepelin: „Ce minunăție de nevisat în startul reprizei - penalty ratat, gol și bară în doar un sfert de oră, Doamne-Dumnezeule! Apoi, ca de obicei, echipa a trebuit să se descurce singură, pentru că țopăielile turbate de pe margine nu puteau fi asimilate unor indicații tactice care să închidă meciul. Demisia, Contra! Calificarea nu e compromisă total, dar acea înjurătură abjectă urlată către Pușcaș nu poate fi ștearsă nicicum!”

Adrian Florea: „A ieșit X-ul pe care-l anticipam în miniavancronică și cred că nici nu meritam mai mult. Contra a sabotat naționala în două rânduri: întâi că a ordonat o tactică superfricoasă, apoi l-a scos de pe gazon pe Il Genio Mitriță! Puțin vrei, puțin obții

Alin Buzărin:Pentru prima repriză nu meritam nimic. Pentru a doua repriză meritam victoria. Dar a ieșit acest egal care ne ține în viață, fie și legați la aparate. Contra n-a privit penaltyul ratat de Pușcaș, însă vreo opt luni și-a privit ceasul, să vadă cât e ora la New York-ul lui Mitriță. Acum e clar că totul a fost o prejudecată. Si o greșeală”

LA PAUZĂ, ROMÂNIA - NORVEGIA 0-0

Cătălin Țepelin: „Greu la deal cu boii mici. Mitriță îl lasă mai mereu descoperit pe Bancu, Anton îi expune pe fundași, Deac n-are vână. Doar cu insistența lui Pușcaș și cu cele câteva pase curate ale lui Răzvan Marin nu pupăm calificarea. Dar avem bancă bună. Coman, Nistor, Ianis, cereți-vă în teren dacă antrenorul doarme!

Adrian Florea:Ei vor, dar nu prea pot. Noi nici nu prea vrem, nici nu prea putem. Vom rezista câtă vreme Sfântul Ciprian (Tătărușanu) va continua minunile între buturi”

Alin Buzărin: „Cei mai îndrăzneți români au fost copiii din tribune. Cei din teren, temători, incapabili să aibă mingea. Iar fără minge e greu să joci.... Dacă am acceptat să ne domine Spania, e inacceptabil să ne înghesuie Norvegia. Cu toate acestea, am avut ocazia din final cu Mitriță... Rămâne de aflat ce vrem de la acest meci. O victorie care să ne califice sau o remiză care să ne adâncească in niște calcule fără sfârșit?”

ÎNAINTE DE ROMÂNIA - NORVEGIA » LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM

Cătălin Țepelin: „Ne-am cam lămurit de-a lungul preliminariilor că salvarea naționalei nu poate veni de la vreun plan tactic genial. Dar poate Contra a găsit măcar discursul motivațional potrivit. Că doar spiritul ne poate scoate vii din încercarea asta. Și avem destui jucători în foame de revanșă ori de reflectoare, de la Mitriță la Pușcaș, de la Coman la Nistor, de la Stanciu la Ianis. Măcar 2-3 să prindă o seară bună și suntem în cărți. Hai, cu curaj!"

Adrian Florea: „Spune-mi ce fundași centrali ai ca să-ți spun ce echipă ești! Cu Nedelcearu și Rus în centrul defensivei, e greu să ne închipuim că scăpăm fără gol încasat. În condițiile astea, o remiză e maximum ce putem spera în seara asta. Nu e mult, dar e mai mult decât nimic. Ne va prelungi chinul măcar până la mijlocul lunii viitoare, când ne «calcă» și Suedia”

Alin Buzărin:Măcar înainte de meci ne-am dovedit mai tehnici decât norvegienii, driblând irezistibil suspendarea UEFA. De aici vine și opăreala scandinavilor, din șmecheria adulților români, transformată în candoarea copiilor români. Să vedem dacă vom fi mai tehnici și pe teren. Deși contează să fii mai bun, nu mai tehnic. 

De observat însă că selecționerul preferă un stoper fără minute la Fehervar, fostul Videoton, adică Rus, altui stoper care în ultima vreme a luat pe piept atacanții de la Lazio, Celtic sau Slavia. Adică Burcă. Orice-ar fi, luminează-i, Doamne, mintea lui Contra și ține-i obiceiul de a face schimbările bine! Hai România!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
torque07
torque07  •  17 Octombrie 2019, 21:41
Postat de shark_34 pe 17 Octombrie 2019, 08:51

juca cicaldau la inchidere,eminenta dvs!stiu ca geniile sunt excentrice asa ca ma inclin in fata inteligentei dvs si a limbajului elevat debordand a respect de sine si ma retrag timorat din discutie cu gandul ca am gasit pe cineva sa ma puna la punct.ma ustura ochii...respect maxim!

Ce spui tu acolo e din domeniul lui Nostradamus. De unde stii tu ca juca mai bine x decat y? Nu vorbim de jucatori la care diferenta este uriasa. Vorbesti de cicaldau si de Anton nu de..ce stiu eu...messi si pintili. Solutia se gaseste in scoli in educatie si in scolile de fotbal...inexistente, ingropate de coruptie sau incapabile in forma in primul rand un om..un barbat si apoi un fotbalist. Asta cu trebuia alla sau celalalt sau demisia selectionerului oricare ar fi el sunt discutii de santieristi in pauza de pranz.

shark_34
shark_34  •  17 Octombrie 2019, 08:51
Postat de sabaton pe 16 Octombrie 2019, 23:47

Prostalaule si cine juca la inchidere ??? Nistor nu este mijlocas la inchidere ...Ianis nici atat ...Cicaldau sau Coman

juca cicaldau la inchidere,eminenta dvs!stiu ca geniile sunt excentrice asa ca ma inclin in fata inteligentei dvs si a limbajului elevat debordand a respect de sine si ma retrag timorat din discutie cu gandul ca am gasit pe cineva sa ma puna la punct.ma ustura ochii...respect maxim!

sabaton
sabaton  •  16 Octombrie 2019, 23:47
Postat de shark_34 pe 16 Octombrie 2019, 15:47

contra iar a gresit echipa,incapatanandu-se in continuare sa mizeze pe jucatori mana-moarta precum p.anton,r.marin rezerva la ajax sau deac care nu mai rezista fizic si practic s-a tarat repriza a doua.dupa schimbarea lui mitrita,in locul lui pe stanga trebuia incercat coman,deac schimbat cu ianis pe dreapta si nistor in centru in locul lui r.marin.cicaldau in locul lui p.anton de la inceputul meciului.

Prostalaule si cine juca la inchidere ??? Nistor nu este mijlocas la inchidere ...Ianis nici atat ...Cicaldau sau Coman

Vezi toate comentariile (42)
Comentează