FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, GSP.RO ȘI PROTV

Vor purta tricouri speciale » "Tricolorii" au prezentat echipamentul care-i omagiază pe dispăruţii din #Colectiv

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 00:00

Numerele albastre au devenit negre, iar numele celor decedaţi după incendiul din clubul bucureştean sînt inserate în ele.

Conferinţa de presă a "tricolorilor" de ieri a avut un moment special. Gabi Torje şi Cristi Săpunaru au prezentat tricourile de joc pentru diseară. La meciul de pe Renato Dall'Ara, pe numerele negre vor fi inscripţionate numele victimelor din clubul Colectiv, incendiul din 30 octombrie care a şocat România.

"Nu trebuie să uităm atît de repede ce s-a întîmplat în România şi să trecem cu vederea. Au fost foarte multe victime acolo, sînt încă foarte mulţi oameni în spital, victime ale incendiului, şi sîntem alături de ei", a punctat Torje.

"Înfiorător"

Săpunaru a fost tranşant şi s-a legat inclusiv de atentatele de la Paris. "Sînt sigur că UEFA şi cei care conduc fotbalul vor lua o decizie în privinţa Europeanului, dacă se va juca acolo. Este totuşi înfiorător... Într-o zi te duci cu familia la Disneyland, seara ajungi la un restaurant şi eşti măcelărit!", a punctat actualul jucător al Pandurilor.

Bilanţul negru, 56 de victime

Ieri, tragedia Colectiv a crescut la 56 de dispăruţi. Ultima victimă era olimpică la matematică, din Mizil, judeţul Prahova. În vîrstă de 18 ani, luase bacalaureatul cu media 9,51 şi îşi dorea să devină arhitect.

"Sperăm că aceste probleme se vor rezolva cît de repede posibil. Nu este normal, sîntem în anul 2015 şi s-a ajuns prea departe"
Cristian Săpunaru, fundaş România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează