FOTBAL  »  NATIONALA  »  STRANIERI

EXCLUSIV Un jucător-cheie trece peste echipa de club și vrea să vină la națională!

Wuhan Three Towns încearcă să blocheze convocarea lui Nicolae Stanciu la națională
Wuhan Three Towns încearcă să blocheze convocarea lui Nicolae Stanciu la națională

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2022 16:01 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 16:52

FRF a luat legătura cu clubul lui Nicolae Stanciu (29 de ani), Wuhan Three Towns, în vederea convocării mijlocașului ofensiv la echipa națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia de la finalul lunii. Chinezii nu agreează varianta ca Stanciu să ajungă sub comanda lui Edi Iordănescu, dar jucătorul insistă să îmbrace tricoul României.

Programul României în septembrie:

  • 23 septembrie, 21:45, Finlanda - România, Nations League
  • 26 septembrie, 21:45, România - Bosnia și Herțegovina, Nations League

Stanciu trece peste Wuhan Three Towns și vrea să vină la națională!

Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB » Ce număr va purta
FCSB
Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB » Ce număr va purta

Stanciu se află pe lista preliminară de stranieri convocați, însă situația lui este una specială. Din informațiile GSP, federalii au vorbit cu oficialii chinezilor de la Wuhan Three Towns, care și-ar dori să blocheze convocarea lui Nicușor!

Motivul? Românul va sta 14 zile în carantină la revenirea în China, conform protocolului de COVID al statutului din Asia de Est. Astfel, Stanciu ar urma să fie absent la mai multe etape pentru Wuhan Three Towns, echipă aflată în plin campionat.

Conform regulamentului FIFA, Wuhan nu poate să-i interzică lui Stanciu să meargă la echipa națională, clubul poate cel mult să-l preseze pe fostul mijlocaș de la FCSB sau Anderlecht. 

Întrucât dorința jucătorului este de a îmbrăca tricoul primei reprezentative, sunt șanse mari ca Iordănescu să-l aibă la dispoziție la finalul lunii septembrie, chiar dacă situația lui nu este momentan rezolvată în totalitate.

Un jucător-cheie trece peste echipa de club și vrea să vină la națională!
Stanciu are 11 goluri în 54 de selecții pentru România / foto: Imago Images

7 goluriși 7 pase decisive are Stanciu pentru Wuhan Three Towns; joacă pentru liderul din China din martie

Nicolae Stanciu, reușită de senzație în China

Mai multe știri despre echipa națională:

Chiricheș chiar a vrut să se retragă de la națională » Cine l-a întors din drum

Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mishu_74
mishu_74  •  15 Septembrie 2022, 22:31

pai ce sa faca si chinezii? comunisti ca si americanii si canadienii. unde, daca ai covid, dupa 5 zile poti sa mergi la lucru dar daca vii de la exterior, stai in carantina chiar cu test negativ. pe care il faci cu 24 de ore inainte de aterizare, la aterizare si in a 8-a zi. adica, testul ala iasa negativ de 3 ori dar tu trebuie sa stai 14 zile in carantina. nu mai zic de ce, ca iar ma baneaza gsp-ul. e de rasul curcilor, cu asta macar suntem de acord toti. sau nu? :)

istet10
istet10  •  14 Septembrie 2022, 20:41
Postat de adriann_ pe 14 Septembrie 2022, 00:59

Cine ma? Ca lotul s-a tot schimbat si Bicfalvi e chemat din an in Paste :)) Sau sunt ca impresarii fara nume, aia despre care postai pe template-ul cu "zama chioara"? :)) Asa ceva... :)) Schimba-ti naibii nick-ul in "istetul Nila", asta e de tine.

Inseamna ca joaca prost.

adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2022, 00:59
Postat de istet10 pe 13 Septembrie 2022, 20:19

Ceilalati care fac parte din lotul des convocat, desteptule. Crezi ca ii intreaba cineva pe prostalaii de Rares Ilie, Sapunaru ?

Cine ma? Ca lotul s-a tot schimbat si Bicfalvi e chemat din an in Paste :)) Sau sunt ca impresarii fara nume, aia despre care postai pe template-ul cu "zama chioara"? :)) Asa ceva... :)) Schimba-ti naibii nick-ul in "istetul Nila", asta e de tine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează