FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Zile decisive pentru viitorul naționalei » Când se decide noul selecționer al României

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 10:34

După prestația slabă de la EURO, Anghel Iordănescu nu a mai continuat pe banca României.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a decis numirea unui antrenor străin și a declarat că până pe 10 iulie va anunța noul selecționer al României.

Astfel, pe 7 iulie, la Casa Fotbalului se va întruni Comitetul Executiv, iar pe ordinea de zi va fi numirea noului selecționer. Astfel, alegerea lui Burleanu va trebui votată și validată joi, în Comitetul Executiv, potrivit DolceSport.

Burleanu a decis să meargă pe mâna unui selecționer străin, pentru prima dată în istoria României.

Așa cum Gazeta Sporturilor anunță azi, favorit este Huub Stevens. Olandezul în vârstă de 62 de ani corespunde criteriilor pe care șefii federaţiei le-au anunţat săptămâna trecută: experienţă mare, să fi fost în top în ultimul deceniu și să aibă trofee în palmares.

România va debuta pe 4 septembrie în preliminariile CM 2018, contra Muntenegrului. Din grupa României mai fac parte Polonia, Danemarca, Armenia și Kazakhstan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  04 Iulie 2016, 14:39

Care sefii federatiei? Ca-i unul singur incapatanat, frustrat si pus pe capatuiala. Nu stiu cine-l mai tine pe individul asta. Sa plece de unde a venit. Si sa fie multumit ca pleaca cu cel putin 90.000 de euro in buzunar pe care nu i-ar fi castigat atat de repede niciunde (poate doar la pariuri...).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează