GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Echipa Săptămânii a revenit! Fotbaliștii care au impresionat în meciurile naționalelor

Echipa Săptămânii a revenit! Fotbaliștii care au impresionat în meciurile naționalelor
Echipa Săptămânii a revenit! Fotbaliștii care au impresionat în meciurile naționalelor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 17:53 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 18:52

Nu este o surpriză că niciun jucător al naționalei nu a prins nici măcar lotul, după prestațiile slabe din aceste partide. În schimb, goalkepper-ul naționalei Ungariei, Gulacsi a primit un card de 86. 

Veteranul Sergio Ramos rămâne un fundaș de mare valoare și nu a surprins că a fost răsplătit cu un card de 90, cel mai valoros din această formație. Internaționalii englez și austriac, Kyle Walker și Martin Hinteregger, completează defensiva, cu carduri de 86, respectiv 83 OVR. Din Africa, din Mali, Hamari Traore, lateralul celor de la Rennes, este și el răsplătit cu o valoare de 82.

Este formată din fotbaliști care au impresionat în partidele internaționale

Thomas Partey, puterniocul mijlocaș de la Arsenal și Ghana, stă în fața defensivei și cardul lui de 86 va fi foarte căutat de fani. La creație apar doi nordici, Christian Eriksen, 86 și adversarul României, norvegianul Odegaard, 85. 

Milinkovici-Savic a contribuit decisiv la victoriile Serbiei și de aceea apare în echipă, chiar dacă din postura de atacant. Brazilianul Firmino, 88, și Jesus Corona, internațional mexican, încheie formația. 

Cei care au carduri OTW au și ei motive de bucurie. Partey și Odegaard tocmai și-au îmbunătăți cifrele.

Mai multe știri de eSports AICI!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează