GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORT

Federația Internațională de Baschet felicită campionii de la eSport Arena Streetball

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 17:03 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 17:07

Daniel Bratu, câștigător la categoria Xbox, respectiv Răzvan Popa, care s-a impus la categoria PlayStation, în cadrul primului sezon eSport Arena Streetball, au fost felicitați în cadrul unui articol publicat pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Baschet.

Într-un an în care evenimentele tradiționale de baschet 3x3 organizate de către Sport Arena Streetball nu s-au putut desfășura, comunitatea din jurul turneelor s-a mutat în online.

Competițiile de baschet 3x3 pe consolă din seria eSport Arena Streetball au atras atenția Federației Internaționale de Baschet, care a apreciat modul în care uneltele de management online pentru turneele de 3x3 au fost folosite în eSports.

“Sport Arena găzduiește anual o mulțime de evenimente FIBA 3x3 Endorsed în România. Pandemia COVD-19 i-a împiedicat pe entuziaștii organizatori români să se întâlnească pe teren. Astfel că ei au reunit comunitatea pe un teren de baschet virtual, păstrând în același timp spiritul de competiție intact. Felicitări pentru Daniel Bratu aka IAmNotDanny, respectiv Răzvan Popa aka xMonsterRO pentru succesele la categoriile respective”, scrie site-ul oficial al FIBA.

Cu un total de opt evenimente, trei demonstrative în lunile aprilie și mai și apoi un sezon complet de patru turnee și o finală, din august până în decembrie, eSport Arena Streetball a devenit rapid unul dintre principalele elemente de atracție pentru tineri și nu numai.

Peste 180 de jucători, având vârste între 6 și 43 de ani, s-au înscris în competiția de baschet 3x3 online, care a generat de-a lungul sezonului peste 200.000 de vizualizări video.

Valoarea totală a premiilor oferite atât pentru participanți cât și pentru cei care au urmărit turneele pe livestream fiind de aproximativ 100.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Surpriză în FIFA 21: Neymar și Messi nu au prins Echipa Anului! Cum arată cel mai bun „11”

Start spectaculos în sezonul european de Lol: Rekkles a debutat fulminant pentru noua sa echipă

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează