GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Acești „puști minune” vor fi la mare căutare în FIFA 21 » Pariurile gamerilor în noua variantă a jocului

Așa vor arăta copertele FIFA 21 pentru PS4
Așa vor arăta copertele FIFA 21 pentru PS4

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 14:38 / Actualizat sambata, 29 august 2020 15:47

Gamerii își pot asigura din timp serviciile starurilor viitorului pe FIFA 21, precum Mohamed Ihattaren și Thiago Almada.

Sunt foarte mulți fotbaliști tineri valoroși care vor atrage privirile tuturor, dar nume ca Havertz, Donnarumma sau Jadon Sancho vor costa sume mari. Există totuși câțiva fotbaliști care au început să se remarce și sigur vor avea un cuvânt greu de spus în viitor, iar gamerii îi pot încerca în FIFA 21 și să le îndeplinească potențialul, mai ales că vor veni la un preț foarte bun. 

Mohamed Ihattaren (PSV) și Thiago Almada (Velez) - potențial de a deveni cei mai buni din FIFA

Unul dintre aceștia este Mohamed Ihattaren, noul produs de viitor al fotbalului olandez, un viitor star al „Portocalei”. Un număr 10 clasic, jucătorul celor de la PSV poate fi coordonatorul de joc care să conducă echipa pentru multe sezoane. 

La 19 ani, Thiago Almada este deja un nume cunoscut în Europa. Argentinianul lui Velez este văzut deja în țara lui ca viitorul Messi, cu o tehnicpă impresionantă, viteză mare și capacitate de a marca. Almada este în vizorul lui Gaurdiola de mult timp și sigur va face pasul în Europa cât mai repede. Un alt decar care poate reprezenta o soluție foarte bună în FIFA 21. 

Un alt mijlocaș cu un potențial foarte mare este noua speranță a Belgiei, Yari Verschaeren, un fotbalist care poate juca în spatele vârfurilor sau mai retras. La 19 ani, omul lui Anderlecht poate să controleze jocul și să și urce ca să creeze superioritate în atac. 

Nu se poate vorbi de starurile viitorului fără a veni și cu un fotbalist de la Ajax. Ryan Gravenberch este următorul star de milioane al „lăncierilor” și deja se impune în primul „11” al formației din Amsterdam. Și poate fi fotbalistul care să reprezinte o investiție perfectă pentru gameri în modul Carieră în FIFA 21.

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Mai multe știri despre FIFA 21:

AS Roma nu va fi în FIFA 21, după ce a semnat un contract cu rivalii de la Konami!

Schimbarea prevăzută în FIFA 21 care poate face orice club la fel de bogat ca Manchester City

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează