GSP.RO  »  ESPORTS  »  DOTA 2

Revenirea la realitate a fost bruscă: Liquid pierde primul turneu de Dota 2 după succesul din Germania

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 12:09 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 12:40

Liquid s-a anunțat drept una din marile forțe în Dota 2 după victoria din ESL Germany, dar lucrurile nu sunt așa ușoare în acest spațiu competitiv. 

Într-un turneu comun între echipele din EU și CIS, Summit 13. Ce e drept Liquid a jucat finala, dar evoluțiile până acolo n-au convins. Iar în fața celor de la Vikin.gg, una din cele mai în formă echipe din acest an, n-au mai avut răspuns. 

Finală DOTA decisă în 4 meciuri

În primul joc al finalei, iNSaNiA a fost omul decisiv pentru Liquid, mai ales cu eroul Oracle, dar lecția a fost învățată de rivali. Aceștia au blocat Oracle, ceea ce a destabilizat jocul celor de la Liquid, care n-au mai avut nicio strategie validă.

Jocul al treilea a fost echilibrat până în momentul unei lupte generale, câștigată de Vikin.gg. Fără miCKE într-un moment crucial, Liquid a rămas în urmă și n-au mai reușit să revină în avantaj. 

Jocul al patrulea a avut același istoric. Vikin.gg a blocat Oracle, a ales eroii Medusa și Vengeful Spirit, iar asta a fost mutarea care le-a adus victoria și, implicit, turneul. 

Citește și alte știri de LoL:

Unul din cei mai cunoscuți jucători de LoL se retrage din activitate! Anunțul a surprins pe toată lumea

Team Liquid a urcat foarte mult în clasamentul de Dota 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează