GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 22

Cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA 22 » Ex-campionul european „Ovvy” Pătrașcu descrie noul joc

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, la GSP Live
Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 09:32 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 11:03

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, de 12 ori campion național la FIFA și de 4 ori vicecampion mondial, a oferit detalii despre FIFA 22, jocul care va fi lansat pe 1 octombrie.

Invitat la emisiunea GSP Live în această dimineață, Ovidiu Pătrașcu a dezvăluit numele a doi dintre cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA 22. Patru fotbaliști vor avea un rating general de 72, acesta fiind cel mai mare în rândul jucătorilor din campionatul românesc.

În comparație, cel mai bine cotat fotbalist din joc este Lionel Messi, cu un rating general de 93. 

Jucătorii din Liga 1 cu cel mai bun rating în FIFA 22

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni. Cred că Dan Nistor are același rating cu el și mai sunt încă doi jucători. Vom avea 4 jucători de rating 72, ca cei mai buni jucători din Liga 1”, a spus „Ovvy”.

„Jocul o să fie puțin diferit între PS5 și PS4, dar toți utilizatorii cred că vor fi mulțumiți de produsul final. Diferența va fi nu doar la nivel grafic, dar și la partea de gameplay, la animații, vor fi schimbări.

Am fost super fericit să văd că din sezoanele trecute putem juca cu echipele noastre. Măcar în joc să le avem în Champions League”, a mai declarat el.

Totul despre FIFA 22

Ultima versiune a celui mai popular joc de fotbal al lumii va apărea pe 1 octombrie 2021. Spre deosebire de precedentele versiuni, lansate în ultima săptămână a lunii septembrie, noul sezon apare puțin mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru cei care precomandă Ediția Ultimate a jocului, acesta va fi disponibil încă de pe data de 27 septembrie.

Consolele pe care noul joc EA Sports va putea fi jucat sunt PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 și Xbox One. Desigur, FIFA 22 va putea fi jucat și pe PC.

Pentru al doilea an consecutiv, pe coperta jocului se va regăsi Kylian Mbappe. Mbappe a devenit astfel primul jucător care se află pe copertă pentru două jocuri consecutive, după Cristiano Ronaldo, care a fost imaginea jocurilor din 2018 și 2019.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează